Első autómat szeretném megvenni és az alfa romeok nagyon megtetszettek, megéri mit gondoltok, tapasztalatok?
Azért első autónak egy "100 egy néhény pacis 1.6-os" nem gyenge!
Alfa tipikus olasz autó. Remek dizájn, pocsék kivitelezés.
nem fog az út mellett hagyni, de mindig lesz valami elromlott, bosszantó apróság.
"De azt is olvastam hogy ha törődök vele akkor nincs sok bajuk."
Ez akkor ( sem) igaz, ha te vagy az első tulajdonos, és tényleg figyelsz rá. De használt autónál ez nem igaz.
nekem az nem tetszik bennük hogy hasonló társaikhoz képest sokat esznek,gyári adat szerint 1.6 benzin vegyesben 8,2 liter.
népítéleten olvasol pár 1.6-os tapasztalatot 8,5-10liter átlag fogyasztást írnak.
Fiat Grande Punto, golf 4-5.
Mennyi a kereted?
"Akkor alfa römeot nem ajánlotok igaz? miben kéne gondolkoznom?"
Mi a keret?
Sokan köpködni fognak, de szerintem első autónak egy Suzuki tökéletes.
nem csajozós autó, nem versenyre való, de a városba teszi a dolgát, szervizt gyakorlatilag akkor lát, ha megtörik, fenntartás olcsó. pici az esély, hogy az előző tulaj széthajtotta...
nem mondtam hogy nem ajánlom,én azt írtam hogy mi nem tetszik benne.
az alfáknak meg van azért a maga varázsuk,nem átlagos a belső sem.
tulajok meg vegyes érzelemmel vannak,van aki imádja és következőnek is azt tervezi van aki meg megbánta.
nálam is tervben van autó vásárlás,nekem ugyan nem az első de az első ami millió feletti lenne.
én ferde hátúakat kedvelem,néztem a 147-es alfát is de őt a fogyasztás és a csomagtartó méret miatt elvetettem. /300liter alatti nem akarok/
mazda 3,audi a3 is kiszemelt volt.
mazda szintén kajás,audik meg túl drágák.
egyenlőre én golf 5 nél kötöttem ki.
2008-as 1.6 benzin nekem tökéletes lesz.
1 hibája van hogy ajtó panelt nagyon át kell szabni hogy értelmes hangszórót rakja bele de hát ez van,kárpótol a 350literes csomi ami nem rossz egy ekkora méretű ferdehátútol.
gondolkozz el pár fajtán te is,na meg hogy mik az igények,ne csak a lóerőt nézd hogy 100felett legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!