Milyen autót ajánlotok első autónak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nézegettem a 318as tds kombi bmwket, de nem igazán ajánlja senki sem. Az árkategória ilyen 400-500ezer forint körül megállna. Köszönöm előre is a válaszokat.2017. jún. 11. 04:33
1/6 anonim válasza:
Suzuki Swiftet. Felejtsd el a BMW-t ennyiért.
2/6 anonim válasza:
dízel bömös öccáé ? :DDD
Elmegy gyorsba a kettőstömegű vagy a változó geós garret weizer "bömös családi" turbó ,esetleg a poroslasszók közül alias porlasztók közül valami és azon kapod magad,hogy az 500 ezer hirtelen 1 millió és még mindig egy roncs.
Swift,Corsa,Astra,Peugeot 206 benzines!Clio Benzines!
Mitshu colt.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, utána olvastam, hogy nem igazán éri meg 318 tds-t venni. Találtam 480ért egy mk4es golfot. 1.6 benzin. NANA? :D
2017. jún. 11. 15:06
5/6 anonim válasza:
Az eladó Golf IV-ek átlag ára 800-900 ezer forint, ennyiért lehet megkapni a már jó, de még nem túl drágákat. Eszerint el lehet dönteni, hogy hol érdemes keresni.
6/6 anonim válasza:
Miért hiszi minden kezdő autós, hogy a BMW-, az Audin, valamint a Golfon kívül nem is létezik autó?
Vegyél egy Focust. Kis szerencsével ennyiért már kaphatsz tűrhető állapotot is. Vagy nézegesd az Astrákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!