Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez a skoda fabia...

Szerintetek ez a skoda fabia combi megéri 990 euróért?

Figyelt kérdés

Teljesen laikus vagyok autók terén

2005-ös 295 000 km van rajta.

2017. jún. 15. 21:01
 1/7 A kérdező kommentje:
2017. jún. 15. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Aránylag sok km,"gyenge" motor.

Kb 1000-1500 euró,többet nem ér.

Reális lehet.

Ez tipikusan városban elcsattogós autó.

De a képeket nézd (én is azt nézem,én nem beszélem a nyelvet) ,motor visszajelző világít :)

2017. jún. 15. 21:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi. Azért linkeltem Szlovák autóbazár oldalt, mivel felvidéki vagyok, így Szlovákiában fogok valamikor autót venni és az itteni árakhoz szeretném mérni az arányokat. Köszi a választ. :)
2017. jún. 15. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:

A htp nem egy tartós motor meg gyenge is.

A km is elég sok, de legalább valós.

A hátsó ajtó is rohad, hát nem tudom.

Egy haverom ugyanilyet vett kevesebb kilométerrel, rozsda nélkül, kb. 100 euróval drágábban, igaz magyar honban. Szóval nem ez az évszázad üzlete.

2017. jún. 15. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Csekkendzsin vilàgít, rozsda sok helyen, 1.2 HTP. Ez egy lom, én nem venném meg.
2017. jún. 15. 22:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2017. jún. 15. 22:22
 7/7 Beviz Elek ***** válasza:

Meg sem néztem a képeket...

Vezettél már ilyet? Én ezzel a motorral a kisebb 5ajtóst vezettem és fele ennyi km volt benne. Siralmasan gyenge a motor a kisebb bódéhoz is, siralmasan rossz az egész autó úgy, ahogy van. Kb 7 eurót ér (5 liter benzin és egy gyújtó hozzá).

Amúgy szerintem a korához képest kifejezetten olcsó, bár régóta nem követem nyomon az otthoni árakat tehát lehet tévedek. Viszont ha igazam van, akkor van oka az olcsóságnak, tehát nem csak hogy gyárilag is egy semmi volt, már az állapota is annyira rossz hogy kukába való.

Nem tudom mit akarnak a németek ezekkel a kis motorokkal, 2 hete bérelnem kellett egy kocsit, 1.2tsi Polo lett. Az is egy hulladék, 2013-as volt, gyengébb és mégis többet zabál mint a 20 éves 2.0 kocsim. Egy vicc úgy ahogy van.

2017. jún. 15. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!