Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megéri használt elektromos...

Saitama98 kérdése:

Megéri használt elektromos gitárt venni 70 euróért (kb 20. 000 forint)? A képeken egész jó állapotban van, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Azért eurót írtam elsősorban mert Ausztriában élek, és szerintem az itteni árakhoz képes kell nézni, de kb. 20-30-ezer forintba lenne otthon, amit itt keveslek, azt gondoltam legalább 150 euró lesz, találtam 30 eurósat is. Azt mondjuk nem kockáztatnám meg.
2017. febr. 12. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha lehetséges nézd meg élőben is és ha jó állapotban van akkor szerintem vedd meg.
2017. febr. 12. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni milyen gitárról van szó, egyáltalán nem biztos hogy megéri.
2017. febr. 12. 18:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy Collins Roadmaster ST Pro, azt írja, hogy semmi karcolás, szépen szól, csak azért adja el mert inkább marad az akkusztikusnál. Elvileg táskát is ad hozzá.
2017. febr. 12. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyit tudtam kideríteni, hogy ez egy '90-es években gyártott, koreai telecaster utánzat, ami leginkább Németországban árultak. Ha minden igaz, akkor mahagóniból van, ami jó. Tesla pickupokkal szerelt, amikről csak jókat olvastam (nem próbáltam). Viszont D a nyakprofil, ami elég vastad. Kezdőknek nem szokták ajánlani, inkább a C-set. Ha tudod, próbáld ki, aztán dönts. Bár, szaros 20 ezerért nem hagynám ott. :D Maximum lesz mivel begyújtani.
2017. febr. 13. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!