Hunika14 kérdése:
Talaltam 480 euroert HTC 10-et, megeri megvenni, vagy esetleg vegyek egy LG G4-et, Nexus 5X-et vagy HTC A9-et 350 euroert? Legyen stabil, ne akadjon (tudom, hogy ezt megjosolni nem lehet)
Figyelt kérdés
Rengeteg telefont neztem az utobbi idoben, de kisse nehezen dontok, elore is koszonom a segitseget!2016. okt. 6. 23:19
1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg egy OnePlus 3 400 euroert? :)
2016. okt. 6. 23:30
2/5 anonim válasza:
One+3 jelenleg a legjobb ár-érték arányú telefon a piacon. Prémium hardver + majdnem stock android van rajta, pár minimális módosítással, szóval szinte olyan stabil mintha Nexust használnál... (a helyedben én ezt venném)
Nexus5x túl van árazva a teljesítményéhez képest.
HTCvel nincs sok tapasztalatom, de jókat hallok róla.
LG G4et mindenképpen offold, az a legrosszabb azok közül amiket felsoroltál, de ha a többibõl választasz akkor nagyon rosszul nem járhatsz.
3/5 anonim válasza:
Nekem HTC Desire 626-om van és nagyon jó telcsinek tartom. Lg G2 van a páromnak,de annak nem tetszik pl.a billentyűzete, viszont nagyon szép képeket csinál. Habár én sem panaszkodom,mert az enyém 13 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik. Megbízható, jól fut rajta minden.
4/5 A kérdező kommentje:
Az A9-el valakinek tapasztalata?
2016. okt. 7. 17:59
5/5 A kérdező kommentje:
HTC 10-et vettem vegul.
2016. okt. 21. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!