Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megeri venni egy bmw e30-ast...

Megeri venni egy bmw e30-ast 400 euroert?

Figyelt kérdés
Jo meg lenne rajta pofozni valo de a motor es sebessegvalto rendben van.Amugy meg a teljes felujitasa is eszembe lenne,de megerne-e?sok penz menne bele?kb menyi?
2011. febr. 17. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
regisztrációs adóval együtt sokk
2011. febr. 17. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
tisztában vagy vele mennyi a regisztrációs adó? ennyi erővel Magyarországon is vehetnél.
2011. febr. 17. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyban függ, hogy milyen motorral (regadó miatt ugye). Egy E30-nál már elsősorban a karosszéria állapotát kell nézni, azt a legnehezebb, illetve a legdrágább javítani. Felújítás drága, én már a vége felé járok, de röpködnek a 100ezrek :(

Ha meg tudod nézni személyesen, akkor a következő dolgokra figyelj (tipikus rohadási pontok) : küszöb, hátsó kerékívek (főleg a jobb oldali), csomagtartó zsebek, akksitartó, tűzfal a szivacs alatt (ezt nehéz megnézni), padlólemez a gázpedál körül, első sárvédők alja a küszöbnél, hátfal (főleg a vonószemnél), hátsó tornyok, ajtók alja, kislámpásoknál pedig az első kötény.

Ezeket olvasd el:

[link]

[link]

2011. febr. 17. 13:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat! en Romaniaban elek es az auto itt eledo szoval be van irva forgalomba!A motor 2.5 os.En ugy gondoltam az egeszet h megveszem szetszedem,karoszeriat azt elintezem en mivelhogy karoszeria-lakatos vagyok csakhogy meg nem nagyon dolgoztam a szakmaban de legalabb ez is egy esely lesz ra.De nagyon tetszenek az e30 asok. meg ha nem is mindennap jarok vele merthogy fogyaszt azert ezt elismerem.de legalabb egy jo kis projekt lenne amit elveznek is:) Amugy az alkatreszek dragak hozza?
2011. febr. 18. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
drágák hozzá, mivel bmw, és az összeshez drágák.
2011. febr. 18. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Meg kell cáfolnom az utolsó hozzászólót, nagyon nem drágák :)

2,5 hengerfej, nagyházas sperr diffi már drágább tétel, de a többit elég olcsón be lehet szerezni. A gyári új alkatrészek viszont általában elég horror áron mennek, érdemes megnézni az utángyártottakat ilyenkor (minőségét megnézni természetesen, nem az árát)...

2011. febr. 18. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!