Miért kell leszólni az automatásokat?
Szerintem sokkal kényelmesebb, ugyanolyan erős mint a váltós. Sőt,lehet még jobb is. Pörgős, gyorsan vált.
Ha hülyéskedni akar az ember, ezekkel ugyanúgy lehet, az élmény szerintem ugyanaz vagy lehet még jobb is, mivel annyira pörgősek,fürgék,gyorsak.
Olyan gyorsan vált hogy simán a kéziváltósokat ott hagyja.
Szervízköltségről meg szerintem felesleges beszélni.
A váltósra ugyanúgy ráköltesz sokat 150.000-200.000km alatt, míg az automatára csak az olajra kell figyelni, és egyéb javitásra majd csak 300-350.000 km után kell rá számítani. Ha normálisan van használva akkor akár 400.000km után se kell hozzányúlni.
4-8 fokozatú váltók vannak. Lehet még több is van.
20éves autók nagy része is már 5 sebességes.
És Hajlandók már elváltani 1.8-2.2 nél már.
Kérdező!
Nem vagyunk egyformák, ha neked tetszik, akkor használd.
Számomra az automata váltó olyan mint az alkoholmentes sör, vagy mint a guminő. /önámítós, értéktelen izé/ ;)
"olyan gyorsan vált, hogy simán a kéziváltósokat otthagyja".
Ezt ugye csak poénnak szántad?
"olyan gyorsan vált, hogy simán a kéziváltósokat otthagyja".
Ezt ugye csak poénnak szántad?
Ez nem poén veterán vas úr, ki kéne már próbálni, és akkor kiderülne az igazság. Vannak dolgok, amiken túl kell lépni, ilyen például az, hogy az automataváltó szar. Nem, nem szar, hanem sokkal jobb, mint a kéziváltó. Nem attól leszel jó sofőr, ha kuplungolsz meg váltogatsz össze-vissza.
Utolsónak ment a pacsi!
És igen, gyorsabban vált képzeld. Nem is gondolnád milyen fürgék ezek a váltók, főleg a mai gyártmányúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!