Ha külföldről hozatok autót, akkor milyen papírmunkák vannak? Miket kell elintézni?
Figyelt kérdés
Külföldre szeretnék menni dolgozni, passziváltatok az egyetemen 1 évet. Apám nagyon szeretne egy nagyobb autót(Opel Corsa C helyett) és arra gondoltam hogy a kint megkeresett pénzből, hozok haza neki egyet mivel fent tartani feltudná, de vásárolni sajnos már nincs lehetősége rá. Semmi bajunk nincs igazából az autóval, én azt nagyon szeretem ezért is akarok hozni apámnak, illetve hogy megköszönjem amit értünk tesz/tett. Mi a módja annak hogy külföldről hozzak autót, milyen papírmunkák lennének?2017. jún. 6. 17:02
1/2 anonim válasza:
A net tele van ezzel, keress rá a gugliban. Amúgy kint ki kell vonatni a forgalomból, ideiglenes rendszámot kérsz (veszel) rá és behozod. A fontos a kétnyelvű adás-vételi szerződés.
2/2 anonim válasza:
Még csak a gugli sem kell hozza....itt az oldalon van az a kicsi teglalap fentebb!hidd el lesz eleg talalat a "külföldről autót" cimszavakra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!