Használt autót külföldről?
Alfa 159, ez a típus érdekel igazán engem, de azért így tettem fel a kérdést, hogy a válaszok mindenkinek hasznosak lehessenek, típustól függetlenül. Tehát ki lehet mondani, hogy vannak európai országok, ahol átlagban lényegesen olcsóbbak a használt autók, és érdemes ott is szétnézni, onnan vásárolni?
(Ha valakinek van tippje a 159-essel kapcsolatban, nagyon szívesen meghallgatom azt is.)
Nem lehet kimondani ilyet!
Ami jó annak mindenhol megkerik az arat,olcsó is van mindenhol de az altalaban olyan is!Itthon is van lefingott szar olcsóér' meg a nímetekné' is a török kereskedő kavicsos placcán......ugyhogy abbol én a helyedben nem vonnék le messzemenő következtetést hogy te egy angol oldalon lattal par joval piaci ár alatti peldanyt!
Egyebkent sem hiszem hogy lenne ertelme egy 159-es alfaert keresztul menni egesz europan,hiaba olcsobb....mivel
-jobb kormanyos,itthon kinlodas lesz vele közlekedni +emiatt a bizzositas is magasabb lesz ra!
-mire elmesz erte meg hazahozod csak ez maga egy akkora utikoltseg hogy ez a szamodra ahitott felmillios kulonbseg igen hamar oda is lesz..
-itthon forgalomba kell helyezni a csomó kotelezo koltseget kifizetni rá stb stb...megint egy igen csinos összeg
-a lampakat cserelned kell mert mindenkit el fogsz vakitani meg addig miszakit sem kap itthon ha jol tudom
Stb stb.......
Ha ezt atgondolod te is hamar belathatod hogy a fél millios kulonbseg arban szart sem ér,mert mire hazajön es rendszama van ennyit kb ra is kellett locsoljál....es akkor meg mindig rossz helyen van a kormany
Köszi szépen!
Természetesen a hátam közepére sem kívánnék egy jobbkormányos autót, csak reméltem, hogy esetleg Franciaországból vagy közelebbről is van lehetőség hasonló áron megszerezni. Egyébként szívesen vásárolnék itthonról, mert itt könnyen megtekinthetem a vétel előtt az autót, nem kell ahogy mondtad átutazni Európát esetleg teljesen feleslegesen.
A jobbkormanyos mindig drágább. Bár Angliából mire hazahozd vicces ára lesz ezeket treleren hozzák mert szetbontjak.
Külföldön is érdemes megnézni logikusan 2-300 e Ft hazahozni és ha ügyes vagy tán nem futsz lyukra, és első kör jó lesz. De csodákra ne számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!