Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A külföldről behozott autók...

A külföldről behozott autók miért vannak ilyen pocsék állapotban?

Figyelt kérdés

Átnéztem több használt autós oldal kínálatát (1.5 millió alatti autók) és arra a következtetésre jutottam, hogy legalább 80%-a inkább a bontóba való, mintsem útra ha az autó műszaki és esztétikai állapotát nézzük.

"Forgalomból ideiglenesen kivont, külföldi okmányokkal"

Jogos a felháborodásom?

2016. okt. 15. 12:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"és arra a következtetésre jutottam, hogy legalább 80%-a inkább a bontóba való, mintsem útra ha az autó műszaki és esztétikai állapotát nézzük.

"

Ez a válasz.

Az német gyrosos török tulaj tudja hogy tovább már nem gazdaságos fenntartani,úgyhogy vagy leadja pénzért a bontóban,vagy inkább szimbolikus összegért eladja egy neppernek,aki behozza,majd eladja a baleknak 10x áron azzal a szöveggel hogy megkímélt autó,gondos svájci orvos házaspártól.

Persze vannak kivételek bőven,de ahogy te is írtad,a 80%-a ilyen.

2016. okt. 15. 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:
44%

Semmiképp se jogos azon háborogni, hogy a kínálat egy része nem felel meg az igényeidnek. Nem körülötted forog a világ.

Másrészt külföldön is olyan emberek élnek, mint itt, amig használható az autó használják... Csak a fizetéshez képest araanyaiban olcsóbb egy autó, igy kevésbé vigyáznak rá ezert újabb évjáratú autók is hamarabb kerülnek ramaty állapotba. Es ezután nem használják tovább, ebben különböznek tőlünk...

Azert mert ezeket itthon megpróbálják ujra értékesíteni senkinek kötelez arra, hogy megvedd megnézed vagy akar csak rá gondolj, igy haborogni nem hogy nem jogos de felesleges is, sőt elég nagy hülyeség...

2016. okt. 15. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem jogos, használtautón rá tudsz szűrni, hogy csak a Magyarországon újonnan üzembe helyezett gépjárműveket hozza fel.
2016. okt. 15. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Nyugaton sem olcsóbbak a használt autók, a nepperek a legolcsóbb, legszarabb peldanyokat keresik mert azon tudnak pénzt keresni. Ez tök nyilvánvaló.
2016. okt. 15. 12:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Itt kifizetettem erről a kategóriáról van a téma:

"Forgalomból ideiglenesen kivont, külföldi okmányokkal"

2016. okt. 15. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Honnan jutottál egyébként erre a következtetésre?
2016. okt. 15. 13:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Benne van a főcímben: "Átnéztem több használt autós oldal kínálatát"
2016. okt. 15. 13:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Apám, a forgalomból ideiglenes kivont annyit jelent, hogy nem helyezte itthon forgalomba a kereskedő és nem azt, hogy szar az autó !vagyis nincs magyar rendszáma. Ha meg van, akkor sem akarja fizetni rá az adókat. Kereskedő ezt olcsón megteheti, ennyi.
2016. okt. 15. 13:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon nem érzi, hogy miről van itt ténylegesen szó.
2016. okt. 15. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Te meg nem erted ami olvasol!ugyanis leírta mit jelnt az hogy "Forgalomból ideiglenesen kivont, külföldi okmányokkal"......

Nyilvan lehet ezek kozott szar auto,de ez nem azt jelenti hogy mindegyik az!

2016. okt. 15. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!