A külföldről behozott autók miért vannak ilyen pocsék állapotban?
Figyelt kérdés
Átnéztem több használt autós oldal kínálatát (1.5 millió alatti autók) és arra a következtetésre jutottam, hogy legalább 80%-a inkább a bontóba való, mintsem útra ha az autó műszaki és esztétikai állapotát nézzük.
"Forgalomból ideiglenesen kivont, külföldi okmányokkal"
Jogos a felháborodásom?
2016. okt. 15. 12:18
11/12 anonim válasza:
"Benne van a főcímben: "Átnéztem több használt autós oldal kínálatát""
Értem én, és te ennyire kemény vagy, hogy lazán lesz*rozod a legtöbb autót, csak így kép alapján?
12/12 anonim válasza:
4es válaszoló németeknél éltem és osztrákoknál is van kapcsolatom . Az autók olcsóbbak , az idősebbekre nem akarnak költeni vagy több a biztosítás mint egy új modellnek . Ezért adják el , erre mennek rá és a kisebb javításra szoruló sérült gépekre mert kint drága minden hozzá és a szakember . Előfordul hogy romokat is behoznak de ez nem terjedt el .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!