Citroen C4 picassot vásárolnék. Találtam is egy gáz üzeműt,2008as evjarat. Külföldről behozott. Elkértem az alvazszamot. Lekérdeztem, és azt az infót kaptam, hogy ez egy 2010es C3. Letezhet olyan, hogy hibás a lekerdezes?
Figyelt kérdés
Vagy inkább hagyjam ezt az autót? Autodna.hu-t használtam.#használt autó #Alvázszám citroen citroen
2017. febr. 24. 16:33
1/3 anonim válasza:
A lekérdezés nem hibás, valószínűleg futómű cserén esett át, és egy francia autónál azt kell mondjam, ez nem meglepő, főleg, ha külföldről behozott.
Kerüld el messziről a francia autókat, ha jót akarsz! A külföldről behozottakat meg pláne.
Vegyél Magyarországon forgalomba helyezett német vagy japán márkát.
Egyébként a KEKKH adatbázisából is le tudod kérni, úgynevezett Webes ügysegéddel, ügyfélkapuval, 750 Ft-ért. Ez tuti biztos, hogy jó.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!:)
Bár azt nem értem, hogy egy futómű cserénél miért valtozik az alvazszamhoz rendelt típus és gyártási év..
2017. febr. 24. 22:26
3/3 anonim válasza:
valószínű rommá volt törve a vas.
keress itthon informálható autót-
jaa...szervíz költsége fele mint japán vagy német társainak......
mesélhetnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!