Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki olyan hozzászólását...

Valaki olyan hozzászólását várom aki jártas külföldröl behozott autókkal kapcsolatban. Tudna segiteni?

Figyelt kérdés
kinéztem egy autót 4500 euro egy német használtautó oldalon, ha azt az autót szeretném behozatni (vagy valami árban hasonlót) akkor az a végösszegben nekem mennyibe fájna? sajnos egy ismerösöm sem hozatott még külföldröl igy öket nem tudom megkérdezni, és még valami, valami megbízható ezzel foglalkozó cég nevét is szivesen várom kommentben!:)

2017. márc. 14. 17:24
 1/6 FF 33 válasza:
Szia! Nem érdemes kintről hozni autót! Mert nagyon sokat kell utána járni! Mi ezzel foglalkozunk!
2017. márc. 14. 17:28
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi az őszinte véleményt!
2017. márc. 14. 18:29
 3/6 crudy ***** válasza:
Valóban. En ket auton vagyok tul, borzalmas. Nem csak azert mert macera, hanem mert rengeteg penz. Usd be googlebe h regado kalkulator. Tolds ki a parametereket es ez az osszeg csak a regisztracios ado ami tenyleg csak felesleges megadoztatas. Ezen kivol meg sok mindent kell fizetned.
2017. márc. 14. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
ha az auto ara 4500 euro, akkor meg belekell szamitani a hazavitelt (uzemanyag vagy treler), es az otthoni atirast, ami akar meg egy 1000 euro plusz is lehet.
2017. márc. 14. 20:43
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor ez elég nagy népvakitás :/ köszönöm a kommenteket!!
2017. márc. 14. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
dragabb es ujabb kocsinal (12-15ezer euro felett) jobban megeri a behozatalt, meg atirassal egyutt is, mert pl egy euro 5-os auto regadoja is kisebb mint mondjuk egy euro 3-e.
2017. márc. 15. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.