Érdemes a dízel autómat gyorsan eladni, amíg még kapok is érte valamit?
2006-os Passat, félek, hogy hamar le fog esni az ára. Elképzelhető, hogy úgy járnak a dízelek, mint régen a 2T, hogy a végén már senkinek nem fognak kelleni? Vagy kinevetik az embert a dízelmotor miatt, mint régen a Trabantokat?
Na erről beszéltem, még jó, hogy eladtam és nem hallgattam rátok.
A dízelbotrányok miatt hirtelen nagyot változott a fogyasztók megítélése és kialakult egy olyan általános közvélekedés, hogy nem szabad dízel autót venni. Emiatt sajnos azok is elkezdték mellőzni a dízel autókat, akiknek az autóhasználati szokásai alapján pedig tökéletes alternatíva lenne. Azon használtautó-kereskedők, akik állományában sok dízeles autó van, általános visszaesést tapasztalnak a forgalomban. Azonban a nyugat-európai dízeles használtautó-kibocsátás és a dízeles flottautók megjelenése a használtautó-piacon túlkínálatot okoz, miközben általános keresleti visszaesésről beszélünk.
Így van! Én most a héten rendeltem új autót. Dízelt. Arra használom, amire kitalálták, nem városon belül furikázok vele. Így mivel saját zsebből tankolom, nem mindegy a fogyasztás sem.
Semmi bajom a dízellel. Az előző is az volt. Ez ráadásul már Euro6-os.
Aki nem akar, nincs rá igénye, az nem vegyen ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!