Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes a dízel autómat...

Érdemes a dízel autómat gyorsan eladni, amíg még kapok is érte valamit?

Figyelt kérdés

2006-os Passat, félek, hogy hamar le fog esni az ára. Elképzelhető, hogy úgy járnak a dízelek, mint régen a 2T, hogy a végén már senkinek nem fognak kelleni? Vagy kinevetik az embert a dízelmotor miatt, mint régen a Trabantokat?

[link]

[link]

2017. máj. 21. 12:36
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Mégse volt alaptalan a félelmem..

[link]

2017. jún. 21. 18:13
 12/27 anonim ***** válasza:
5 év mulva térj erre a kérdésre vissza.
2017. jún. 21. 20:39
 13/27 A kérdező kommentje:

Na erről beszéltem, még jó, hogy eladtam és nem hallgattam rátok.

A dízelbotrányok miatt hirtelen nagyot változott a fogyasztók megítélése és kialakult egy olyan általános közvélekedés, hogy nem szabad dízel autót venni. Emiatt sajnos azok is elkezdték mellőzni a dízel autókat, akiknek az autóhasználati szokásai alapján pedig tökéletes alternatíva lenne. Azon használtautó-kereskedők, akik állományában sok dízeles autó van, általános visszaesést tapasztalnak a forgalomban. Azonban a nyugat-európai dízeles használtautó-kibocsátás és a dízeles flottautók megjelenése a használtautó-piacon túlkínálatot okoz, miközben általános keresleti visszaesésről beszélünk.

[link]

2017. dec. 22. 15:18
 14/27 anonim ***** válasza:
50%
Hallod, én elhiszem, amit a cikkek írnak, de a traileres és nepper haverjaim még mindig tucatszámra hozzák be a dízel Passatokat, a hahu-n pedig még mindig pont olyan qrva drágák 10 évesen is, mint a dízelbotrány előtt. Úgyhogy na...
2017. dec. 22. 16:53
 15/27 anonim ***** válasza:
35%
Ez hülyeség! Még a mi következő autóink is dízelek lesznek valószínűleg. (Igaz Transit, vagy esetleg Hiace, meg terepjáró, amiből a benzines az zabálna rendesen.)
2017. dec. 22. 20:48
 16/27 anonim ***** válasza:
70%
Aki nem akar nem vesz, én tudom hogy a következő is az lesz.
2017. dec. 22. 21:45
 17/27 anonim ***** válasza:
48%

Így van! Én most a héten rendeltem új autót. Dízelt. Arra használom, amire kitalálták, nem városon belül furikázok vele. Így mivel saját zsebből tankolom, nem mindegy a fogyasztás sem.

Semmi bajom a dízellel. Az előző is az volt. Ez ráadásul már Euro6-os.

Aki nem akar, nincs rá igénye, az nem vegyen ilyet...

2017. dec. 22. 22:06
 18/27 anonim ***** válasza:
25%
Nekem egy 25-éves td ventom van soha el nem adnám mellete egy 1.9PDTIDI 4motion passat kombim az 12 éves és ugyszint el nem adnám . Mindig is dízelem volt és marad is , villany nyekerébe át nem ülök az tuti
2017. dec. 22. 22:31
 19/27 anonim ***** válasza:
22%
Tombol az ész. Add el, most rögtön, adok érte 100 ezret.
2017. dec. 23. 13:00
 20/27 anonim ***** válasza:
39%
én magasról teszek a sok kárrogóra, meg jajveszélykelőre. pár városból majd kitiltják, azt is 2020 után ki tudja mikor, fuuu de nagy cucc. amíg az 1.6-os autóm kijön 5 liter alatti fogyasztásból és a gázolaj itt olcsóbb, mint a benzin, addig én pont lexarom a sok bexarit. legalább majd olcsóbban jutok hozzá.
2017. dec. 23. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!