Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót lenne érdemes...

Milyen autót lenne érdemes venni kb 1 millió forintért?

Figyelt kérdés

Hello mindenki! Első autóm megvásárlása előtt állok de nem igazán tudom mi is lenne a legideálisabb döntés ennyi pénzért. Tehát a keret 1 millió forint lenne. Amit ezért szeretnék az egy szép (bár ez szubjektív kinek mi a szép), megbízható, elfogadható állapotú, kedvező fogyasztású autó lenne.

A karosszéria kialakítása kb mindegy, egyedül a kombi nem jön be azt nem szeretnék.

Motor szempontjából nálam mindenképen a benzin jöhet szóba 1.4 - 1.6 motorral. A lényeg hogy a fizetésem ne a benzinkúton menjen el, illetve hogy azért a motor szépen tudja vinni az autót.

És hát az egyik fő szempont a megbízhatóság. Értem én, hogy egy kocsit kell szervízbe vinni, bármikor elromolhat valami de bízom benne hogy van 1-1 modell ami nagy általánosságban kevésbé teszi ezt. Ezzel talán a szokásos Német és Japán halmazokra szűkül a kör, de bármi mást is szívesen meghallgatok.

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat! Remélem a segítségetekkel könnyebben megtalálom a nekem ideális kis négykerekűt, mivel egyedül már minél többet nézegetem annál tanácstalanabb vagyok. :D

2017. ápr. 5. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:

VW Golf

Opel Astra

2017. ápr. 5. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

volvok, toyoták, hondák nagyon megbízható autók!!! a volvo ráadásul még relatív luxus is lehet!

vw golf és társaival ne foglalkozz, hulladék mind... astra meg proli autó... szürke...

2017. ápr. 5. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Olyat aminek a piaci ára 5-600eft körül mozog. Na azokból egy nagyon megkimélt, gyári állapotú 1mft körüli.
2017. ápr. 5. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 5. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

volvo s40, nissan almera,honda civic,toyota corolla

ezeket keresd!

alfákat, olasz és francia autókkal ne foglalkozz, szépnek szépek de hulladék mind

vw, audi, seat mellé szerezz bontós ismerőst vagy kódot a bárdinál

2017. ápr. 5. 14:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Volvoval már én is szemezek egy ideje, bár a facelift utáni s40 jobban bejön, csak ugye az már a keret fölött van picivel. De lehet érdemes lenne akkor még egy picit hozzátenni. Honda civic is tetszik, illetve Mazda 3 volt még esélyes de a rozsda miatt annyira nem vágnék bele.
2017. ápr. 5. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Toyota, Honda, Octavia
2017. ápr. 6. 18:30
 8/10 madnick válasza:
Nekem az első autóm egy 2.2-es G Astra Coupe volt, és ki merem jelenteni, hogy nagyon kevés jobb első autót tudok elképzelni. Van cabrioban is, nekem a sima coupe volt, piros kívül, piros bőr belsővel, iszony sportos megjelenés, és 147 lóerő. Viszont itt tenném hozzá, hogy az ecotec benzin motorok iszonyúan rosszak 170 ezer körül/felett, igaz némi motorrenovállal és anyagi ráfordítással egy szép, megbízható autód lehet. :) állítólag az 1.8-as motor annyira nem is cinkes.
2017. ápr. 6. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
utolső, z1.2-vel tapasztalom az ecotec motor szépségeit... csörgő, mármár dízeles hidrotőkék, illetve az olajfogyasztás...
2017. ápr. 6. 22:51
 10/10 madnick válasza:
Az enyémnek 1500 km-en 1 liter olajfogyasztása volt,z22se motorkód, azon kívül semmi baja nem volt. Nem akartam motorfelújítást, aztán hála az égnek összetörte a szomszédom, így kimentettem belőle kb 1.2 millát, abból meg másik kocsit vettem. De azóta is sajnálom az első szerelmem.
2017. ápr. 7. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!