Milyen autót lenne érdemes venni kb 1 millió forintért?
Hello mindenki! Első autóm megvásárlása előtt állok de nem igazán tudom mi is lenne a legideálisabb döntés ennyi pénzért. Tehát a keret 1 millió forint lenne. Amit ezért szeretnék az egy szép (bár ez szubjektív kinek mi a szép), megbízható, elfogadható állapotú, kedvező fogyasztású autó lenne.
A karosszéria kialakítása kb mindegy, egyedül a kombi nem jön be azt nem szeretnék.
Motor szempontjából nálam mindenképen a benzin jöhet szóba 1.4 - 1.6 motorral. A lényeg hogy a fizetésem ne a benzinkúton menjen el, illetve hogy azért a motor szépen tudja vinni az autót.
És hát az egyik fő szempont a megbízhatóság. Értem én, hogy egy kocsit kell szervízbe vinni, bármikor elromolhat valami de bízom benne hogy van 1-1 modell ami nagy általánosságban kevésbé teszi ezt. Ezzel talán a szokásos Német és Japán halmazokra szűkül a kör, de bármi mást is szívesen meghallgatok.
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat! Remélem a segítségetekkel könnyebben megtalálom a nekem ideális kis négykerekűt, mivel egyedül már minél többet nézegetem annál tanácstalanabb vagyok. :D
volvok, toyoták, hondák nagyon megbízható autók!!! a volvo ráadásul még relatív luxus is lehet!
vw golf és társaival ne foglalkozz, hulladék mind... astra meg proli autó... szürke...
volvo s40, nissan almera,honda civic,toyota corolla
ezeket keresd!
alfákat, olasz és francia autókkal ne foglalkozz, szépnek szépek de hulladék mind
vw, audi, seat mellé szerezz bontós ismerőst vagy kódot a bárdinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!