Csak szerintem mond baromságokat a feleségem?
Figyelt kérdés
az a sztori hogy venni akarok egy nagy családi kombit, nem egy 1.2-1.8-as motorral, konkrétan egy v70 2.0 t5 a jeleblegi szerelem!
szerinte felesleges ekkora autó, meg minek ekkora motorral autót venni..a jelenlegi astrat ő pakolja tele mindig a sz. rjaival bárhova megyünk,és basszus keresek annyit hogy egy kicsit kényelmesebb kicsit erősebb, megbízhatóbb autóba üljek. ezen felfogással akár 30 éves ladával is járhatna mindenki az is elvisz A-ból B-be nem?
2017. máj. 12. 05:50
11/13 kiitos válasza:
A feleség igényeit mással kell kielégíteni.
Amúgy meg nem sokkal nagyobb az f astra kombinál egy V70. Úgy értem csomagtartóméret nem sokkal nagyobb.
A v70 motortér az hosszabb, ülések mintha kényelmes fotelekben ücsörögnél.
A motor miért érdekli a feleséget?
12/13 anonim válasza:
Nálunk fordítva van. A feleségem kapacitál, hogy vegyünk másik autót, és én beszélem le erről. Úgy vagyok vele, hogy úgyis használtat veszünk, az meg megint csak egy lutri. A mostani Focus remekül bevált, és nagyon jól megállja a helyét. Kicsit öreg szegény (2004-es), de amit kellett kicseréltem, és a 235e km se predesztinálja feltétlen cserére.
13/13 anonim válasza:
Szerintem autó helyett másik nőt keress! Szívességet tennél az asszonynak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!