Ciki Ladával közlekedni az utakon? Szerintem nem, de egy csomó lenéző pillantást szoktam kapni
nekünk c-s vectránk van, de ha megyünk az úton és párom lát egy ladát mindig megcsillan a szeme..
A 18 éves friss jogsis suttyó páváktól ne várj mást :)
Egyáltalán nem biztos, hogy lenéző az a pillantás.
Lehet inkább emlékeket idéz fel valakiben vagy éppen tetszik neki az autó, főleg ha szép állapotban van.
Hozzám hányszor odajöttek már az öreg mercimhez:
"hány éves?"
"hány km van benne?"
"nem eladó?"
kérdésekkel :D
Ez nyugaton már klasszikusnak számít, és ha megbámulnak akkor nem azért mert ciki, hanem azért mert már antik.
Hamarosan Magyarországra is elér ez a felfogás, nyugi :D
(Érdekességként, Angliában egyszer láttam egy kispolszkit majdnem £4000-ért, ugyanennyiért egy majdnem új komolyabb telepjáró állt mellette. A kis lengyel kocsi rá 1 hétre el is kelt :D )
Azt nézik, hogy:
-öcsém ez televan lóvéval, ezeket a ladákat kp-ra adják nem hitelre. Ezért le kell rakni kp-ban a 300-400ezret.
-Hát mi csak hitelre vehettünk 1mft-os nyugatit, bár ott is lehúzott rendesen az induló 10%-ék, ami ugye azért 100 kemény ezerforint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!