Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki Ladával közlekedni az...

Ciki Ladával közlekedni az utakon? Szerintem nem, de egy csomó lenéző pillantást szoktam kapni

Figyelt kérdés

Ilyennel: [link]

Jó, nem mai darab... De ennyire gáz?

2017. ápr. 8. 13:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
ez egy tök király kocsi nem tudom miért gondolják azt az emberek hogy gáz ilyen régi autókkal járni beleértve ebbe a trabantot és a zsigulit.
2017. ápr. 8. 14:00
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

nekünk c-s vectránk van, de ha megyünk az úton és párom lát egy ladát mindig megcsillan a szeme..

A 18 éves friss jogsis suttyó páváktól ne várj mást :)

2017. ápr. 8. 14:02
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Én is megnézem a régi járgányokat, de azért mert tetszik a sok modern kocsi között. Nem hiszem, hogy minden nézés lenézö, csak ha kitünsz valamivel a tömegböl akkor bizony lehet pillantásokra számítani.
2017. ápr. 8. 14:24
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

Egyáltalán nem biztos, hogy lenéző az a pillantás.

Lehet inkább emlékeket idéz fel valakiben vagy éppen tetszik neki az autó, főleg ha szép állapotban van.

Hozzám hányszor odajöttek már az öreg mercimhez:

"hány éves?"

"hány km van benne?"

"nem eladó?"

kérdésekkel :D

2017. ápr. 8. 14:27
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

Ez nyugaton már klasszikusnak számít, és ha megbámulnak akkor nem azért mert ciki, hanem azért mert már antik.

Hamarosan Magyarországra is elér ez a felfogás, nyugi :D

(Érdekességként, Angliában egyszer láttam egy kispolszkit majdnem £4000-ért, ugyanennyiért egy majdnem új komolyabb telepjáró állt mellette. A kis lengyel kocsi rá 1 hétre el is kelt :D )

2017. ápr. 8. 14:34
 6/19 anonim ***** válasza:
47%
Telepjáró. :DDD
2017. ápr. 8. 14:57
 7/19 anonim ***** válasza:
#6 terep. Jólvan na, nem vagyok olyan kocsi őrült :D
2017. ápr. 8. 15:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Fatel a telepjálóva jóuvan?!?!? :D
2017. ápr. 8. 15:27
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Most kezd hatalmas retró lenni a Lada, a megkímélt darabok sokszázezer forintért eladóak. Akkor szerinted ciki? Épp ellenkezőleg.
2017. ápr. 8. 15:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt nézik, hogy:

-öcsém ez televan lóvéval, ezeket a ladákat kp-ra adják nem hitelre. Ezért le kell rakni kp-ban a 300-400ezret.

-Hát mi csak hitelre vehettünk 1mft-os nyugatit, bár ott is lehúzott rendesen az induló 10%-ék, ami ugye azért 100 kemény ezerforint.

2017. ápr. 8. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!