Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki Ladával közlekedni az...

Ciki Ladával közlekedni az utakon? Szerintem nem, de egy csomó lenéző pillantást szoktam kapni

Figyelt kérdés

Ilyennel: [link]

Jó, nem mai darab... De ennyire gáz?

2017. ápr. 8. 13:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az a kezdő 10%-is a provident segítségével.
2017. ápr. 8. 16:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki ,teljesen közömbös. csak ne legyen olyan rohadt büdös h felhúzott ablaknál megfulladok mögötte.
2017. ápr. 8. 20:06
 13/19 anonim ***** válasza:
40%

12es

Miért lenne büdösebb, mint bármelyik kortársa?

2017. ápr. 8. 20:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem, csak majd te is ne azzal gyere, hogy 5 litert fogyaszt! :-)
2017. ápr. 8. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
6-9L közt.
2017. ápr. 8. 23:11
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
13: mert korszerűtlen motorja van . Múltkor ment előttem egy ilyen ócskavas,felhúzott ablakoknál megfullasztott ,dőlt belőle a kék füst. Egyébként nem tudom ezen az oldalon pár hülye kb egy hónapja állandóan ezekkel a ladákkal meg trabant bontószökevényekkel jön valamiféle fétisként,az utakon ennyit nem látni belőlük mint amennyien itt ezekkel járnak állítólag "me jó autó". Egyébként tényleg nem ez a ciki,hanem h van aki szerint ezeknél nincs jobb autó az utakon..
2017. ápr. 9. 08:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az lenne ciki, ha nem ladával járnék.

Sokan azért nem szeretik mert férfiaknak való jármű.

Nem pedig kis bezselézet hajú, izompólós, kezükben energiaitalt szorongató kis ratyiknak.

2017. ápr. 9. 09:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol mások véleményével? Az a lényeg, hogy neked mi tetszik. Egyébként a kék füst max azért van, mert szar a motor, nem azért mert Lada. Egy normális Ladából "semmi sem" jön ki. Egyébként pont ma jött velem szembe egy BMW ... na az húzta rendesen a kék csíkot. Szóval ilyen hülyeségekkel kár lehúzni a Ladát. Egy újabb autó ennyi idősen nem hogy kék füstöt nem fog nyomni, de még menni sem fog a motorja.
2017. ápr. 13. 17:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Örülök a pozitív hozzáállásoknak!
2017. ápr. 14. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!