Ciki Ladával közlekedni az utakon? Szerintem nem, de egy csomó lenéző pillantást szoktam kapni
2017. ápr. 8. 13:54
11/19 anonim válasza:
Az a kezdő 10%-is a provident segítségével.
12/19 anonim válasza:
Nem ciki ,teljesen közömbös. csak ne legyen olyan rohadt büdös h felhúzott ablaknál megfulladok mögötte.
13/19 anonim válasza:
12es
Miért lenne büdösebb, mint bármelyik kortársa?
14/19 anonim válasza:
Nem, csak majd te is ne azzal gyere, hogy 5 litert fogyaszt! :-)
16/19 anonim válasza:
13: mert korszerűtlen motorja van . Múltkor ment előttem egy ilyen ócskavas,felhúzott ablakoknál megfullasztott ,dőlt belőle a kék füst. Egyébként nem tudom ezen az oldalon pár hülye kb egy hónapja állandóan ezekkel a ladákkal meg trabant bontószökevényekkel jön valamiféle fétisként,az utakon ennyit nem látni belőlük mint amennyien itt ezekkel járnak állítólag "me jó autó". Egyébként tényleg nem ez a ciki,hanem h van aki szerint ezeknél nincs jobb autó az utakon..
17/19 anonim válasza:
Nekem az lenne ciki, ha nem ladával járnék.
Sokan azért nem szeretik mert férfiaknak való jármű.
Nem pedig kis bezselézet hajú, izompólós, kezükben energiaitalt szorongató kis ratyiknak.
18/19 anonim válasza:
Miért foglalkozol mások véleményével? Az a lényeg, hogy neked mi tetszik. Egyébként a kék füst max azért van, mert szar a motor, nem azért mert Lada. Egy normális Ladából "semmi sem" jön ki. Egyébként pont ma jött velem szembe egy BMW ... na az húzta rendesen a kék csíkot. Szóval ilyen hülyeségekkel kár lehúzni a Ladát. Egy újabb autó ennyi idősen nem hogy kék füstöt nem fog nyomni, de még menni sem fog a motorja.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Örülök a pozitív hozzáállásoknak!
2017. ápr. 14. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!