Mi a véleményetek az új Fiat Tipo-ról? Szerintem nagyon szép autó. De vajon megbízható is? Ti vennétek ilyet?
Nehéz megbízhatóságról beszélni egy új autónál,amiről nincs még semmi tapasztalat szinte.
Nem vennék egyébként sem olasz autót,ezt pedig főleg,a vacak 1.6 dízel meg 1.4 turbóbenzinnel,amik ráadásul gyengék is.
A 95 lovas 1.3-as szívó jó lehet,viszont gyenge egy 1.4 tonnás autóhoz,akárhogy is nézzük.
Drága a kategóriájában? Mennyi egy Fluance, vagy egy Rapid?
1.3-as szívó motor? Hol, miben?
A másik meg azt mondja biztos rossz. Volt már neki legalább 3, aztán osztja az észt.
Menj el, próbáld ki, ha tetszik vedd meg.
Elmegy... Sőt azt is mondhatom, hogy tetszik külsőre. A beltér nekem túl konzervatív. De mondjuk beltérrel a jelenlegi autók 90%-ával így vagyok. Pl az új Renaut Megane is tetszik kívülről, de a beltér egy okádék.
Pl ami kifejezetten tetszik az a K Astra beltere. De annál pl a fullos ülésnek irdatlanul eszement horror felára van. Valami 800.000Ft plusz a felára az alap üléshez képest. Ennyiért más komplett autót vesz nem csak egy ülést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!