Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda CR-X II megéri?

Msebi06 kérdése:

Honda CR-X II megéri?

Figyelt kérdés

Karácsonykor összefutottam egy régi ismerősömmel, és szóba jött, hogy tavasszal-nyáron lecseréli a Honda CR-X II-esét egy kombira. Azóta gondolkozok rajta, és egyre nagyobb a vágy, hogy lehet érdemes lenne megvenni. Az autó nincs szétrohadva, futómű, motor rendben. Kb 15 éve ismerősömnél van az autó, garázsban tartotta, nagyon keveset használta, mert hogy nagyon sokat eszik. Ez mondjuk nekem fura, mert neten nem azt olvastam róla, hogy olyan nagy étvágyú lenne normál vezetésnél. Ez a nagy fogyasztás lehet valami motorprobléma, vagy inkább hogy keveset jár vele, nincs kb soha meghajtva? Normálisan járt vele, nem az a kinyomom a szemét típus.

Nálam második, szabadidő autónak lenne használva.

Pontosan nem tudom, hogy melyik 1.6-os motor van benne, de összességében megbízható típus? Ha rendben van az állapota megmerjem venni? Olyan 500e körül lesz az ára.

2017. febr. 19. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezeknél az idősebb japán csodáknál az számít,hogy ne rohadjanak.Onnantól már sínen van az ember.

Ha gyári az autó,és vállalható állapotban van,akkor jó vétel lehet 500 ezer körül.

Viszont nagyon ritkán használt autóknál érdemes számítani elöregedett tömítésekre,szilentekre,gumi szigetelésekre,az összes olaj és folyadék cserés és hasonlók.

2017. febr. 19. 11:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Természetesen az olajcserélt stb megkapja, ha csak tömítés és egyéb apróbb baja lesz akkor nincs gond, megtudom javítani olcsón.

Szerencsére az autó nem buherált, tuningolt, gyári állapotban van.

2017. febr. 19. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem valamelyik vezeték meg van repedve, és ott elszivárog menet közben az üzemanyag. Különben a Honda CRX-ek nem szoktak sokat enni. A 125 LE-höz a 7-8 liter igazán nem nevezhető nagy étvágynak.
2017. febr. 20. 14:40
 4/4 A kérdező kommentje:
7-8 literes fogyasztással nekem sem lenne bajom, majd meglátjuk, márciusban beszélek ismerősömmel a kocsiról.
2017. febr. 21. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!