Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az új Fiat...

Mi a véleményetek az új Fiat Tipo-ról? Szerintem nagyon szép autó. De vajon megbízható is? Ti vennétek ilyet?

Figyelt kérdés

2017. febr. 23. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
Hogy szebb-e a pezsó? Az erősen relatív. Olcsóbb? Mennyibe kerülnek azok?
2017. febr. 23. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Egy új típus megbízhatóságáról felelőtlenség lenne nyilatkozni, így abba nem mennék bele. Nekem az a bajom vele, hogy noha kívülről tetszetős, a belvilága unalmas. Mint egy akciófilm, amiből ha egyet láttál, mindet ismered, és előre tudod, hogy hol mi fog következni.
2017. febr. 24. 12:51
 13/15 isti-pisti válasza:
100%
Én is az a kategória voltam, aki azt mondta, hogy Fiatot soha, meg franciát se. Két éve nézegettem használt C-s Merciket (kompresszoros benzines érdekelt volna, de nem nagyon találkozni a magyar piacon) ültem párban, de mind le volt gyepálva. Aztán megtetszett az új 3-as BMW. Azt egy éve nézegettem. Abból is a három éveseket az ár miatt. Döntő többségben 200000-et futott külföldről behozott példányokkal lehet találkozni 99%-ban dízellel. Ezek nagy valószínűséggel céges autók, mert a nepper sokat tud kaszálni egy fiatal prémium autóval, amivel el tudja csalni az Áfát. Ha céges, akkor mennyiről tekerhetik vissza az órát, a többit a fantáziára bízom. Beleástam magam a nepperség legsötétebb titkaiba, és a hányinger kerülget. Szóval 2 év belekesetedett használtautó keresés után rájöttem, hogy ennyi pénzt nem kockáztatok a rulett keréken. Újonnan A Fiat Tipo SW 1.4 T-jet Lounge mellett döntöttem teljes felszereltséggel, így tudja azt, amit egy 3 éves BMW. És gyönyörű, csak 2 hónapot kell még rá várnom. Kérdezted, hogy megbízható-e? Az tőled is függ, hogy mennyire vigyázol rá (van egy 5 éves skodám, átnézettem két szabilizátoron kívül mást nem kell cserélni, mondták a szervízben, hogy túl van szeretve az autóm - és eddig sem kellett rá sokat költeni). De mennyire megbízható egy 2-300 ezret futott BMW? Alapból vétel után vezérlés csere, kettös tömegü és részecske szürő csere nagy valószínűséggel (mert a cég már nem akart ennyit költeni, inkább eladta az autót). A prémiumot nagyon meg kell fizetni. A fiat szervízköltsége olcsóbb. Ráadásul ha normálisan használom, és valami a hibámon kívül hibásodik meg, akkor ott van a garancia. 5 évig minimális a szervíz igény, ez minden új autóra vonatkozik, kivéve a prémiumra. Kategóriájában ez volt a legjobb áron. Még a Megane tetszett, de annak az alapára majdnem ott kezdődik , mint a fullextrás Tipo. Az Astrából kaptam volna 800 000-es kedvezményt, de akkor sem közel nem tudott volna annyit, mint a Tipo (Tipobol a végén kaptam 500 000 kedvezményt, nyugodtan lehet alkudozni új autónál is). Ráadásul a Tipo a legszebb. Bocs, hogy hosszú voltam.
2017. márc. 3. 05:27
 14/15 isti-pisti válasza:
100%
Ja és a német hibastatisztikák alapján nem a fiatok és renaultok állnak az élen, hanem a prémium audik és bmw-k. Ez alapján ma már tök mindegy mit veszel. A Tipo-nál legalább azt fizeted, amit valóban ér az autó...
2017. márc. 3. 05:39
 15/15 tudadlan válasza:
100%
Szia, én megvettem a Tipot. Semmi bajom vele,sőt büszke vagyok hogy ezt az autót vettem. Az is hülyeség hogy az 1.4es motor kicsi. Elárulok egy titkot,hogy az egyszerű embereknek már csak ilyen kis motrokat (fognak) állítanak elő. Pld.Skoda 1.1es motra... Én is azt vallom,hogy a X,Y márkát nem venném meg szöveg ma már nem állja meg a helyét! Bármilyen autót veszel, azt már nem azaz ország állítsa elő ahol az autó márka van az emberek tudatában,hanem 3-4 ország keze simán benne van.
2017. nov. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!