Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jobb megvennem egy kocsi 250e...

Jobb megvennem egy kocsi 250e kilométerrel, minden számlával, mint ugyanannyiért 150e kilométerrel?

Figyelt kérdés

Van egy tipus amit meg akarok venni 2013-as évjárat. Kb minden kocsiban abban az évjáratban 130e km van ugyanazon az áron. Szerviz számla egyhez sincs. Találtam egy nagyon szép példányt, még jobbnak is néz ki mint egy 130 ezres. Minden szervizes számla megvan a német tulajnak, még az eredeti számla is a nevére a kocsiról. Mindent dokumentált. A km 250e benne.

Az itthoni kocsiknak csak sima szervizkönyve van, más nem. Meg a masodik kulcs is ritkasag hozzajuk.

Mercedes dízel autóról van szó. Be lehet vállalni 250e kilométerrel? Elég ijesztö szám. Taxis haverom szerint ezek elmennek bármeddig ha van szerviz, ö 700-at tett bele hasonló tipusba rendszeres szervizzel 5 év alatt és gond nélkül futott még.

2017. máj. 9. 10:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Biztosan a dokumentáltat venném meg, a kilométerórát sosem néztem.
2017. máj. 9. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem megy bele az átvizsgálásba, akkor az szerinted miért van? 1 kulcs? Atyavilág... Találós kérdés: szerinted hogyan tudják ugyanannyiért adni a 130 ezrest mint a 250 ezrest? Gondolkodj.. Bónuszként még annyit, hogy 2010 óta nincs is papír alapú szervizkönyv a mercedesnél,csak egy mappa, amibe a számlákat tűzheted be! :D
2017. máj. 9. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltok, hogy a 250 ezer km-es jó eséllyel sokkal kevesebbe is kerül? Ebben az esetben mindenképpen megéri a 250 ezer km-es, az semmi.
2017. máj. 9. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez furcsa. Nekem mindig ki szokták adni a lényeges adatokat a márkaszervizek. Hogy mikor voltak a kötelező és egyéb szervizek és akkor mi volt javítva és a km állásokat. Csak a tulajdonos személyes adatait nem de arra senki nem kíváncsi. A km adatokat bárki lekérdezheti az állami rendszerből is.

Ettől kezdve nem tudom mi a gond. Esetleg ha külföldről szerzett autó akkor lehetnek nehézségek de még a külföldi szervizelési adatait is le lehet kérdeztetni a márkahálózatban.

Nagyon gyanakvóak vagyunk ami valahol jó de rossz is. Egyáltalán honnan tudod hogy a számlák eredetiek? Vagy az autó? Lehet hogy a gyakorikerdesek se eredeti hanem egy kínai gyakorikerdesek klónon tetted fel a kérdést. Mindent meg lehet hamisítani.

üdv: Lee Chang

2017. máj. 9. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp a biztos hátterű mellet dontenék.
2017. máj. 9. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!