Üdv. Ti mennyit költenek egy autóra maximum? Melyik márkára? (Pontos típust is) illetve miért pont arra?
Mivel nem a kocsiban élném le az életemet ezért biztosan nem költenék rá milliókat. Maximum olyan 300.000 - 400.000 FT-ot
BMW-t,Audit,Mercedest,Suzukit stb biztosan nem vennék.Nem azért mert rossz kocsik lennének hanem azért mert nagyon előítéletesek az emberek ezekkel a kocsikkal szemben
Nekem az Opel bevált így biztosan ebből a márkából választanék ha a jelenlegit dobnom kéne.Igaz ezzel a márkával is előítéletesek az emberek de közel sem annyira mint a fentebb említett márkákkal
Aki paraszt az nem a kocsid márkáját nézi,akármiben ülsz akkor sem engedd be. Sok köcsögöt nem kell figyelembe venni,ha nekem ez tetszik ezt fogom venni,pont leszarom h a paraszt mennyire "előitéletes" .
Egyébként ha lenne pénzem új/jobb autóra maximum.3-5 milliót költenék ,kipróbàlnék egy új suzukit vagy egy mitshu lancert. De nekem is csak a 300-400 ezres költségvetés jut,aminél nehéz jobbat találni a régi swiftnél. De ezt leszámítva vennék almerat,kiat még. Ezeket könnyű szerelni és van hozzájuk alkatrész + nincsenek agyonelektronikázva. Lényegében a hahtáslánc,váltó túléli a kasznit.
Én max 1,5 milliót és Toyotán gondolkoznék.
Ha több fizetésem lenne akkor új autót vennék
Hat havi keresményem árát költeném maximum autóra.
Ssangyong Rextont, maximum Lexust, mert aki egyszer ült luxusterepjáróban az nem adja alább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!