Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véletlenül nekitolattam a...

Véletlenül nekitolattam a mellettem parkoló kocsinak, lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
Tolattam volna ki a parkolóból és nekimentem a mellettem lévő autónak, aminek kicsit behorpadt a hátsó részénél (kb egy alma nagyságú horpadás). Az én autóm csak megkarcolódott picit elől.

2017. máj. 4. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
remélem hagytál ott papírt és találkoztok majd kitöltitek a papírt és a biztosítód fizet.
2017. máj. 4. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Tehát elsunnyogtál?

Egy ilyen patkány mint te, már kétszer behorpasztotta a kocsimat.

Igen, lehet belőle bajod, ha volt térfigyelő kamera vagy valaki felírta a rendszámodat és az autó tulajdonosa feljelentett.

Ilyenkor azt kell csinálni, hogy vagy megvárod a tulajt, vagy hagysz egy papírt, hogy "bocs, én voltam, ez a telefonszámom:"

Majd megállapodsz vele, hogy írtok baleseti bejelentőt és biztosítón keresztül intézitek, vagy zsebből kifizeted a javítást.

Vagy te hogy gondoltad? Így járt, csak te úszd meg?

Neked hogy esne, ha a te találnád úgy az autódat, hogy be van horpasztva?

Ez nem az a helyzet, hogy szabályt szegtél és vajon megúszod-e a büntetést. Nem a rendőrökkel b*sztál ki, hanem egy autóstársaddal.

2017. máj. 4. 20:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Az utóbbi fél évben kétszer csinalták az autómat hasonló eset miatt, csak akkor nem én voltam a hibás, szóval igen, elsunnyogtam.
2017. máj. 4. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

És akkor most kib*szol mással. Gratulálok.

Növessz gerincet.

2017. máj. 4. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
4%

Én is elsunnyogtam volna, kit érdekel a másik autója.

Ki tudja milyen hülye idegbeteg a tulaj, nem akarok még verekedésért is plusz bajt magamnak.

2017. máj. 4. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Remélem felvett egy kamera vagy látta valaki.
2017. máj. 4. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz, hogy vannak ilyen emberek. És a kommentekből azt látom, nem is kevesen. Nem arról a pár ezer, tízezer forintról van szó, ami kárt okoztál, hanem az érzésről, hogy minden nap úgy kell odamenni a kültéren parkoló autónkhoz, amire az átlag ember évekig spórol és a vagyona nem kis részét teszi ki, hogy ugye nem tett benne kárt senki.

Ha pedig egy ilyen r0hadék mégis, akkor jön a tehetetlenség mindennél rosszabb érzése is a düh mellé.

Ha odamész és azt mondod, hogy bocsánat, figyelmetlen voltam, akkor is lehet dühös az illető, de ez sokkal kisebb rossz szerintem.

Szóval én is csak azt remélem, hogy valaki látta, térfigyelő kamera felvette, és megtalálnak. Visszataszítóan destruktív hozzáállásod miatt valószínűleg két nagy pofonból jobban értenél, de azt nem kívánom. Nem kívánok semmit.

2017. máj. 5. 08:48
 8/8 anonim ***** válasza:

"Időpont tegnap 20:31"

Akkor meg tanulj meg vezetni es nem kell ezen gorcsolnod...

2017. máj. 5. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!