Autónál tolatás?
Ugyanúgy, ahogy előrefelé.
Ha nem megy, akkor nem muszáj erőltetni a vezetést.
Volt olyan, hogy emelkedőn elindulás?
Na ez ugyanaz csak visszafelé.
Ha a domb olyan, akkor kézifékkel indulva.
Ha enyhe, akkor ahogy előttem is írták, kicsit nagyobb gázzal, és idővel rá fogsz érezni.
Köszönöm!
Igazából ma voltam először ilyen helyzetben.
Persze, fel kell adni, párszor nem sikerült, ennyi, vége nincs remény... FRANCOKAT! Tudod mennyit szívtam én a vezetéssel? naponta vezetek már másfél éve és fél éve kezdtem ráérezni az egészre, pedig életemben előszőr ezt vettem a legkomolyabban, se a suli nehézségei se nőzés, se egyéb ügyek nem érdekeltek annyira mint a vezetés. Ha én is másokra hallgattam volna akkor már rég nem vezetnék. Csináld úgy, hogy benyomott kuplungnál pici gázt adsz és kicsit gyorsan fogáspontig engeded a kuplungot közben persze nyomod a gázt. Azért szoktam benyomott kuplungnál gázt adni mert a gázfröccs " lecsengése" épp annyi időt, energiát ad a motornak, hogy el tudjam kezdeni az óvatos tolatást dombnak fel.
Amúgy meg anno nekem pont a emelkedős tolatás ment jól és az elindulás nem :D :D :D
Sok sikert! Ne add fel! Balesetmentes közlekedést!
Gyakorlás.Egyedül!!
Nem úgy,hogy ottvan valaki melletted aki folyamatosan belepofázik!
Gyakorlod valahol egyedül, ahol más se láthat. Az probléma tud lenni, hogy ilyenkor a "cikiség" miatt még inkább elrontod.
Legyen jó nagy hely ha a kocsi megindulna nagyon akkor is tudj megállni. Ezt csak gyakorlással lehet megcsinálni, utána menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!