Benzines autónál a tolatás mennyivel különbözik a dízelestől?
Miért kéne gázt adni?
Két perc megtanulni kuplunggal elindulni benzinessel.
Ugyanannyiban különbözik, mint előremenetben.
Tanulóként lehet bohóckodni gázpedál nélkül, de a való életben mindegyiknél nyomni fogod a gázt, hogy haladj is. Igen, parkolásnál is
A kérdésből ítélve a jogsin még most szárad a pecsét.
Egyéni véleményem szerint az első választ felejtsd el. Persze, hogy lehet gáz nélkül indulni egy benzinessel, de egy benzinesnek abban a tartományban nincs nyomatéka. Csak kínzod a motort.
Egyébként meg teljesen mindegy, hogy milyen idegen autóba ülsz. Mindegyik más és más. Még egy rutinos sofőrnek is kell egy kis idő, mire megszokja. A tolatást egyébként mindig lassan csináljuk, így egy ismeretlen autónál is érezni fogod, hogy hogyan használd a pedálokat. A próba fékről az első indulásnál viszont ne feledkezz meg. tud ám kellemetlen meglepetést okozni, ha gyengébb vagy erősebb mint amihez szokva vagy.
Egy időben az volt a feladatom, hogy a céghez sofőrnek belépőkről állapítsam meg, saccperkábé hogy vezetnek.
a tesztautóval egy kis udvarban parkoltam, ahonnan csak tolatva lehetett kinemmi...
na, számtalan variációt láttam a kuplung-gáz kezelésből.
számomra az volt a legfontosabb, hogy miként kezel a versenyző egy általa még nem látott típust.
soha nem szóltam, ha valakinél némi megtorpanás volt tolatáskor, vagy induláskor..na jó, az ötödik indítózás után már kértem, hogy picit több gázt.
"na jó, az ötödik indítózás után már kértem, hogy picit több gázt"
Ez tetszett! :D
Hivatásos sofőr akinek ötödik indítózás után sikerült tolatni???
Komoly cég, felelősségteljes munkakör, nehéz felvételi követelmények.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!