Barátnőm 3napja egy parkolóban tolatás közben meghúzta egy másik autó oldalát és kiszállás nélkül továbbhajtott. Az ő autóján egy kis karc keletkezett a másikat ugyebár nem tudjuk. Nyilván meg kellett volna állnia és nem elhajtani mire számíthat?
Hát csak gratulálni tudok. Miért nem mentetek legalább vissza?
Egyébként szerintem egy 100as lesz a vége mindennel együtt. Bírság, eljárás, ügyvéd stb.
Kedves Kérdező!
Nagyban függ a sérülés mértékétől, mert ha csak 5 cm hosszú akkor lehet észre sem veszi a tulajdonos. Egyébként sokszor ilyen sérüléseket könnyen ki lehet javítani polírozással. De ha a sérülés lényegesen nagy, akkor észreveszi a tulaj és nyilván bosszúságot okoz, de ,ezért ritkán láttam embereket feljelentéseket tenni.
Emberek vagyunk, így hibázunk. Kevés autóst láttam, aki életében legalább egyszer ne húzta volna meg a saját vagy más kocsiját. Legközelebb jobb, ha a barátnőd megvárja a tulajdonost és egyeztet vele. Sok esetben egy legyintéssel elintézik, de céges kocsi esetén még ki kell tölteni baleseti lapot is. Ez a tulajtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!