Van segítség? Budapest XXII. kerületi Campona parkolójában nekitolattam egy oszlopra szerelt, kb másfél méter magasra, a parkoló felé kiboltosuló fém doboznak. Be is tört a szélvédőm. A tükörben már csak akkor láthattam, amikor túl közel voltam.
Te tartozol felelősséggel, ha bármilyen kárt tettél a Campona üzemeltetőjének tulajdonában.
Bazze, neked kell figyelni tolatás közben. És ha egy gyereket csapsz el? Megkéred az anyját, ohgy mossa már le a vért a lökhárítódról, mégiscsak az ő gyerekének a vére?
Eszem, faxom megáll.
Az előző válaszoló elég morbid példát hozott fel, de a mondanivalója érthető.
Én sem nagyon feszegetném a helyedben, mert te járhatsz rosszabbul.
Az a helyzet, hogy ha minden nap hárman beletolatnának abba a valamibe, akkor lehet, hogy igazad lenne és veszélyes dolog lenne - bár ebben az esetben minden bizonnyal el is távolítanák onnan.
Mivel ott van, ezért jó eséllyel te vagy az első aki nem vette észre - ergo 100% saját hiba...
Igen, pont erre gondoltam! Tele van üvegcserepekkel és szakadt ablaküveg gumikkal a hely. Más is megszenvedte.
Több bádogdoboz van, de csak keveset fordítottak befelé,a parkoló felé s ilyen kritikus magasságba, ami kis kocsikból beláthatatlan.
Nem oszlop. amely lábakon áll, hanem a magasból lóg, ezért takarásban van. Talán ez a beszélgetés itt figyelem felkeltő erejű. Önök se parkoljanak oda. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!