Mi ez a kor szerinti diszkriminalizáció? Én 28 évesen miért fizetek dupla annyi biztosítást mint egy öregember aki 35-40 el kacsázik, hirtelen fékezget az úton?
A balesetet te okoztad nem az öreg! Ezt csak úgy mondom!
Google >>> követési távolság
Kérdező: dioplomád lehet, nyelvvizsgád is, stb. ettől még nem leszel intelligens.
Inteliigens ember nem így vitázik. Te egy tipikus, egyre jobban elterjedt diplomás tahó vagy, és akármennyi a köteleződ, kevés... kétsze annyit kéne fizetned.
Ha itt, nulla sérelmekért vagdalkozol, hisztizel, fenyegetőzöl, akkor a valóságban is simán el tudom képzelni hogy büntetőfékezel, ráhúzoda kormányt valakire, mert szerinted tötymörgött.
Lehet persze így is csinálni, de majd jusson eszedbe amit írtam, ha egyszer egy valóban kemény emberrel kerülsz szembe, és kiszed a kocsidból az ablakon át...
Kérdezőkém!
"Az ilyen hozzáállás, sárdobálás az, ami miatt széthúz szegény kis hazánk népe. Nem is neked írom ezt, mert felesleges, inkább másoknak akik olvassák. A megnyilvánulásaink megmutatják honnan jöttünk. Nem személyeskedtem, sehol nem fenyegettelek, nem kaptam fel a vizet."
Az első hzzászólásod első mondatát idézném: "Komplett idióta vagy."
Ne folytassuk, mert te nem érvekkel vitázol, hanem izomból, arra pedig én nem vagyok vevő - interneten főleg nem.
"Ne folytassuk, mert te nem érvekkel vitázol, hanem izomból, arra pedig én nem vagyok vevő - interneten főleg nem."
Ahhoz képest, hogy nem vagy rá vevő, elég szépen műveled.
Aki azt mondja, hogy normális és veszélytelen dolog össze-vissza kacsázni, indokolatlanul satuféket nyomni, 35-tel(!!!!) menni főúton, egy normális tempóval haladni egyenletesen meg balesetveszélyes, azt az összes élni akaró ember nevében kérném, hogy ne üljön autóba.
Nem, nem kell száguldozni, én se teszem. De MIÉRT nem lehet 50-nel haladni városon belül?
Ráadásul, aki annyira retteg az autóban, hogy 40-el se mer menni, az vajon mennyire magabiztos, mennyire van képben a dolgokkal? Utálok ilyenek mögött menni, sose tudni, hogy mikor okoznak valami balesetet (eddig akárhány balesetet láttam saját szememmel, mindig valami hasonló kaliberű szerencsétlen miatt volt)
Ráadásul az ember azért csak felhúzza magát, mikor 30 km-t egy óra alatt bír megtenni (konkrét menetidő a legutóbbi hétvégéről).... Nevetséges.
#16 vagyok
Teljesen oké a 0%, de esetleg a kérdéseimre is válaszolna valaki, aki lepontozott? :)
Meg még arra, hogy valaki emlegette, hogy ha gyerek van a kocsiban, akkor lassabban biztonságosabb: miért is jó a kocsiban ülő gyereknek, ha telibe kapja a hátába a másik autót, aki nem számít a kanyar után 50-nel tökörésző autóra, mikor ő egy teljesen szabályos 90-nel halad?
TÉNYLEG érdekelne.
"aki nem számít a kanyar után 50-nel tökörésző autóra, mikor ő egy teljesen szabályos 90-nel halad"
Én nem pontoztam senkit, de neked itt hibázik az elméleted! A KRESZ szerint csak olyan sebességgel szabad közlekedned, hogy a belátható útszakaszon belül meg tudj állni. Egy beláthatatlan útkanyarban, vagy közvetlenül utána bármi lehet, a traktortól az őzcsapatig, ha te úgy veszed be a kanyart, hogy egy ilyen helyzetben nem tudsz megállni, akkor gyakorlatilag vakon vezetsz. Szóval, ezt a vezetési stílust, talán érdemes lenne átgondolnod..
Vannak utak a környéken, ahol 30 van lakott területen kívül, mert annyira kanyargós és beláthatatlan. Nyilván betartom. Viszont ahol 90-es tábla van, ott hadd ne érezzem már rosszul magam amiért annyival megyek, és hadd ne 20-szal menjek, hogy hátha van ott valami szerencsétlen..
Vagy akkor rakjuk ki MINDENHOVA a 30-as táblát, mert bárhol, bármikor történhet bármi. Kicsit azért nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!