Ti, ha megengedhetitek magatoknak, egy típusból első évjáratos négy éves bizonytalan múltú autót vesztek féláron, vagy egy újat dupla annyiért?
Meg van a pénz rá, és jelenlegi álomautóm is lenne, de az árkülönbözetet, és a várható áresés elgondolkodtatott.
De az új autó most megfontolt választással is bevonz.
Ha találnék olyan felszereltségűt, amilyet szeretnék, akkor használtan is megvenném.
A garanciális szerviz sokba kerül, még egy olajcserét se csinálhatnék meg magamnak otthon, viszont azt tennék bele, amit szeretnék, és olyan színű lenne, amilyet akarok.
Az áresés engem nem nagyon érdekel, ha újan vennék autót, akkor biztos nem adnám el jó ideig. Nem lenne okom váltani, hiszen mindent kérnék bele, ami nekem kell.
A féláras autó felejtős, örülj ha műszakilag hulladék csak, és nem viszi el a NAV/Rendőrség valami kétes ügylet, előélet miatt. Nem tudsz belőle jól kijönni, hacsak nem találsz még egy balekot aki tőled is megveszi.
Egyébként új autót sem szabad venni a piacra dobás utáni 1 évben.
Én is az új felé hajlok. Bár három használt - újszerű - autóm van, és tavaly ismeretségi körömben két újat, ami végül kiderült nem az én autóm áttudtam adni árában.
A három használtnak nem csak a tulaját, de az autót is új korától ismertem.
Igen az elő évjárat a legnagyobb visszatartóerő.
A biztosítási ellenérték érték miatt számít csak nálam az ár esés, ha már enyém az autó.
u.i: Az használtban is van minden földi jó. Ezzel nincs baj.
Ismerőstől így van nekem is két 2011-es, bár ott az egyik cabrio, én coupe-t vesszek most az egyik 2011-es helyet, mert az cabrio, és nem M felfüggesztés inkább való itthonra, és egy 2013-as autóm is, ami munka miatt szűkséges.
Egy jó első tulajos 3-4 éves autó jó tudd lenni, ha megbízható az eladó és az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!