Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e46 vs Mazda 6? autovasarl...

Dareosz kérdése:

BMW e46 vs Mazda 6? autovasarlas elott alok 2 tipusra szukitettem a keresest, benzines autot keresek a Bmw bol 316,318 ast, Mazda6bol pedig 1.8 iletve 2. 0!

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik mindketto de sajnos mindosze 3000 euro kornyeken mozoghatok arban! Ami erdekelne az; a karbantartas kolcsegek iletve a megbizhatosag!

2017. ápr. 18. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
A BMW karbantartási költségei nagyobbak mint a Mazdának, de ilyen ár környékén eléggé lelakott autót kapsz mindkettőből, amivel elég sok baj lehet. Én más típust keresnék, ennyiből a leglelakottabb BMW vagy a full rozsda mazda 6 jön csak ki szerintem.
2017. ápr. 19. 09:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Erdelyben elek , itt az auto arak a foldon jarnak :) nem ugy mit magyarorszagon ! Ide at 3000 € kornyeken ha keresl talalsz jo autot ! De nem ez volt a kerdes !

Tapasztalattal rendelkezo benzines mazda vagy bmw tulajdonos velemenyere lenek kivancsi , (bmw2002 mazda 2004-6 koruli )

2017. ápr. 20. 12:38
 3/4 crudy ***** válasza:

Ennyi penzbol mar magyarorszagon es nemetorazagban is talalhatsz szep mazdat is meg szep bmwt is. Ha mazda akkor 2.0 ha bmw akkor is a nagyobb. Nekem 316om van, jojo szeretem de gyenge mint a fing. De egyenlore ez nem is zavar. A fentartasa a mazdanak jobb lesz. Szerintem megbizhatobb is. A legnagyobb kulonbseg orszagtol fuggetlenul h a bmwket lerugjak. Tobbet futottak mint a mazdak es azok is szeretik megvenni akik nem tudjak fentartani ezert nehezebb lesz szepet talalni es ha talalsz akkor lehet h ez az megis megadja magat.

Szoval, szerintem ezt nem lehet ervekkel eldonteni. Bmwt az vegyen akinek ez kell, aki annyira szereti h nem erdekli h szopni kell vele ha kell. A mazda viszont egy kifejezetten jo valasztas. A hatosok szerintem mindig nagyon szepek voltak. De 2 literes legyen.

2017. ápr. 20. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
bmw tucat divatautó, ezek meg gyengék is, inkább a mazda az közelebb áll az autó fogalmához mint a bmw
2017. ápr. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!