Melyik nagy benzinkúton adják a legrosszabb minőségű üzemanyagot?
Van egy kút, nagyon olcsón adja, rendszeresen ott tankolok, és néha észreveszem, egy adott emelkedőn bizonyos fokozatban képtelen felmászni az autó.
Megteszem az utat több éve naponta 2x, van összehasonlítás.
Vizezhetik a gázolajat is?
Vagy én nem tudom mit rakhatnak bele, de holnap beletankolom a legdrágább dízelt más kútnál, megnézem, mi lesz a különbség.
Na, mit mondtam! :D
Amíg írtam, valaki már be is írta. Így legyen ötösöm a lottón! :D
Hiába a Mol szállít bizony van különbség.
Sokáig Mol-nál tankoltam mert az esett útba. Nemrég viszont nem a szokásos útvonalon jelzett a tank mikor teli küldtem. Meglepő módon sokkal csöndesebb lett a motor járása. Úgyhogy 2015-ös Volkswagen-es csak tankoljad bele a Mol-os szart majd szép lassan megteszi a hatását. Egyébként külföldön még jobb a minőség.
Én csak azt nem értem, hogy ha:
"A benzinkutak napi ellenőrzést kapnak,nincs trükközés mert úgymegßasszák őket hogy teherbeesnek."
Mindeközben:
"nem állok be az "ósan kútra" hogy megtakarítsak 300 forintot-ott még szőlőszemet is találsz a gázolajban"
Na most akkor melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!