Legrosszabb autó vásárlási élmények?
Történeteket szeretnék, olyan esetekről, amikor sajnos belenyúltatok, és a gatyátok is ráment az autóra.
Kezdem az enyémmel.
Egy bmw 320d touring.
Amire hazaértem kiderült, hogy lyukas a hűtő, és minden szarral volt betömve, hogy a próbakörig ne csepegjen. Jó javítás, de csőstül jött a baj.
Katalizátor meghalt, hengerfejes lett...
Durván fél milliót buktam ezen az autón. :)
Régen volt, megvolt a tanulópénz! :)
Nem volt forgalomban az autó,amit a vásárlás után 2 nappal tudtam meg egy közúti ellenőrzésen.Elvették a rendszámot,és meg is akartak büntetni 10 ezerre,de azt végül kidumáltam.
Utána elment rá egy év alatt a vételár kétszerese,de azzal tisztában voltam a vásárlás elött is,nem volt más választásom,egyetlen eladó példány volt.
"Régen volt, megvolt a tanulópénz! :)"
Ezért nem kell sajnálni vásárlás ELŐTT a pénzt egy hozzáértő szakembere!
#3-as, pont erre céloztam a tanulópénz alatt.
Azonban egyedül a szakemberben sem bízok már, az utolsó 3 autómnál már direkt kijelentettem az eladónak, hogy szeretnék egy teljes átvizsgálást, amit persze én fizetek. Rákötötték a gépekre, és azonnal mondták a hibákat. Annak tudatában vásárolok új autót csak. :)
Egy ECU kiolvasás nem sokat árul el.
Lehet hogy nem ad semmi hibát,és mellette egy széthajtott roncs az autó,de az is lehet hogy ad 6 hibakódot,amik mind jelentéktelenek,olcsón orvosolhatók,és mellette jó műszaki állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!