Nem indult rögtön a benzinkúton tankolás után az autó. Mi lehet az oka?
Vettem egy 2003-mas Skoda Fábia 1.2-es autót, és mikor jöttem haza az adás-vétel után, bementem tankolni az OMV-be. Világított a tankolás jelző, és már csipogott is többször, de a computer szerint még olyan 30km tudott volna menni. Aztán tankolás után indítanám az autót, és nem indult el... "Tekertettem neki" 20-30mp-ig is, de semmi. Aztán vártam 1 percet semmi... Felnyitottam a motorháztetőt, nem csináltam semmit csak ránéztem. Eltelt 3-4 perc, aztán utána pöcre indult. Kicsit megijedtem... Leteszteltem azóta többször, melegen, hidegen de azóta nem jött elő a gond.
Mit gondoltok mi lehetett/lehet a gond? Nagyon kevés volt már a tankban a benzin és levegőt szívott fel a szivattyú? Vagy mire gondoljak?
+1 jotanacs:autot sosem "tekertetünk" 20-30masodpercig!
Ha nem indul be az első pár masodpercben akkor mar nem is fog,a köszörültetéssel meg csak több kart teszel mint hasznot,legrosszabb esetben meg az auto is kigyulladhat!
Ez hülyeség...Az indítózástól nem gyullad ki semmi...!!!
A sok hosszú indítózással csak lemeríted az akksit.De 20 mp indítózás az nem is sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!