Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki lehet cserélni a manuális...

Ki lehet cserélni a manuális klímát automatára?

Figyelt kérdés
Mazda 3 autorol lenne szó. Van benne kézi klíma. Megoldható, hogy kézi helyett, automatikusat tegyenek bele? Én nem értek az autokhoz semmit, szóval szakembernek kell csinálnia. Korulbelul mennyibe fája egy ilyen csere? 2015os model.
2017. ápr. 6. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
*fényszenzor is
2017. ápr. 10. 12:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Természetesen nem csak magárol a klímárol, de kombinálva van szo, magárol az egész irányításrol, futés-hutosrol van szo. Hisz elvégre csak egy irányíto van. Nem mondom, a manuális is mukodik, meg régen csak az volt, de így vagy úgy, tobbé vagy kevésbbé, de azért osszegezve mégis jobb az automata. De asszem már eléggé elkanyarodtunk a témátol. Én csak arra voltam kiváncsi, hogy lehet a kabinban relatíve elfogadhato pénzért fél auto szétszedése nélkul cserélni a manuális irányitást automatára :D
2017. ápr. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!