Mennyi idő még az ember atszokik a manuális váltóról az automatára? Nagyon szokatlan, hogy nem kuplung az élet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 08:26
1/17 anonim válasza:
kb. 17 másodperc. ha lekötöd a bal lábad, akkor kevesebb is lehet. inkább fordítva (automatáról manuálisra) átszokni nehezebb.
2/17 anonim válasza:
Nekem 2 percig is eltartott!:D
Arra figyelj, hogy ha nem teszed üresbe az automata váltót pl. piros lámpánál, akkor állj a féken szorgosan!
3/17 anonim válasza:
Valóban,sok idő megszokni,legalább annyira mint a kurblis ablakemelő után az elektromos ablakemelőt.:)
4/17 anonim válasza:
Bal lábra kell egy kicsit figyelni, mondjuk az első 20km-en, hogy ne akarj hirtelen felindulásból kuplungra lépni, mert ott a féket találod!:)
5/17 anonim válasza:
Én pl megőrülnék tőle :) Nem is mernék eleinte forgalmasabb útra menni vele, hanem előbb kis utcákban gyakorolnék, hogy szokjam és ne legyen bennem ez a kuplung reflex XD
6/17 anonim válasza:
Mennyi idő? Kábé az első stoptábláig tartó út. Önkéntelenül nyomsz majd egy satuféket kuplung helyett,onnantól megtanultad,hogy nincsen kuplung.Ezután menni fog minden simán... :)
7/17 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Én Szegeden vettem az első automatámat és Bp-re hazavittem. Az első percek voltak nehezek, a bal lábamat beszorítottam az ülésem alá hogy reflexszerűen ne működjön.
8/17 anonim válasza:
Amíg el nem indulsz:) nekünk az egyik kocsink automata a másik sima váltós,soha nem volt még gond belőle.
9/17 anonim válasza:
Nem azt mondom,hogy nehéz hanem ,hogy furcsa.Nekem például a bal lábam nagyon elfáradt az automatánál mert tartanom kellett ,hogy ne nyomjam a vak világba.Elsöre én is odanyomtam neki anemlétező kuplungra.Aztán nekem fékezésnél zavar ,hogy nemkell benyomni.avárosba kezdetbe dugóba fárasztó mert a ballábam örökösen használni akartam.Amugy nemkell nyomni a féket mert van rajta holding rendszer
10/17 anonim válasza:
11:52 nek
Szia,mi az a holding rendszer ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!