Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új Kia Sportage manuális...

Új Kia Sportage manuális klímáját ki lehet cserélni autómatára?

Figyelt kérdés
Sajnos így nagyon huzatos, mindig állítgatni kell.

2013. ápr. 10. 22:13
 1/5 Vizéli László ***** válasza:
A márkaszervízben lehet hogy megoldanák, de én nem kísérleteznék vele. Biztos nem 1-2 ft-ért cserélnék benne ki, az meg szerintem nem olyan dolog mint egy rádió, hogy kiveszem a régit be az újat és működik. A jó isten se tudja ezek hogy vannak már bekötözgetve meg milyen érzékelői vannak stb... Én a helyedbe ha már ilyen autót választottam akkor megbarátkoznék a manuális klímával. De azért ha gondolkozol mégis a cserében szerintem egy szervízben többet tudnak róla mondani.
2013. ápr. 10. 22:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. ápr. 11. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább autot cserélj mint váltót.
2013. ápr. 11. 18:59
 4/5 Kopasz555 ***** válasza:
Ne tedd Az ami terveztek benne az úgy jó kicserélheted többszázezerért, persze a szett nem olyan drága de rájössz hogy ez nem müködik az nem kábeltömb csere vezérlő programozás ha nem megy cseréje utánna majd ha baj van a szervízben mindenki szétárja a kezét hogy alvázszám szerint agy manuális klímának kellene benne lenni így nem tudnak segíteni.Majd ha van egy digit klíma az autódban és nem működik megkérdezed magadtól hogy meg érte-e?
2013. ápr. 11. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
sorry én elolvastam a klímát váltónak de nemtudom hogyan :D
2013. ápr. 11. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!