Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Start-stop...

Mi a véleményetek a Start-stop rendszerről? Nektek van? Használjátok?

Figyelt kérdés
Nekem van, sokat járok városban. Van értelme? Nem lesz baja a motornak hosszútávon és többet ártok vele mint nyerek rajta?
2017. márc. 22. 19:18
1 2 3 4
 21/31 Viktor.K ***** válasza:
Remélem a te nevedhez nem fog fűződni egyetlen motor sem. Nektek annyi a dolgotok hogy 300köbcentiből kihozzatok 300lóerőt meg 600nm-t 2literes fogyasztással, ami egy családi kombi dácsiába lesz. Hajrá! ja és persze turbóbenzin.
2017. márc. 23. 08:49
 22/31 anonim ***** válasza:
21%

"nem fog fűződni egyetlen motor sem"

Igazan nem akarlak elkeseriteni, de eddig kabe 5-6 olyan motor van vagy volt szeriaban, amiben nekem komoly reszem volt.

"Nektek annyi a dolgotok hogy 300köbcentiből kihozzatok 300lóerőt meg 600nm-t 2literes fogyasztással"

Neked fingod sincs hogy nekunk mi a dolgunk, te a mi munkanban naponta felmerulo problemakat sem ertened meg, nemhogy megoldast tudj talalni ra. Lovesed sincs az egeszrol, maradj az autoszerelesnel.

2017. márc. 23. 08:53
 23/31 Viktor.K ***** válasza:
Legalább van sok munkám ezek miatt
2017. márc. 23. 09:01
 24/31 A kérdező kommentje:

Privátban cseréljetek számot és beszéljétek meg mert qrv ára nem érdekel és köze nincs a kérdéshez.

Valaki esetleg használja ezt az opciót?

2017. márc. 23. 09:31
 25/31 anonim ***** válasza:
A lenyeg az hogy ettol nem lesz baja a motornak, hasznald nyugodtan.
2017. márc. 23. 10:09
 26/31 anonim ***** válasza:

Nekem egy start-stopos 1.6-os benzinesem van. 7 év alatt néhányszor használtam csak, igazából olyankor is csak ellenőrzöm, hogy működik-e rendesen.

Beszálláskor az első dolgom, hogy kikapcsolom.

Abban hiszek, hogy az önindítónak nem tesz jót, hiába van "elvileg" ehhez a rendszerhez tervezve.

Akkum még gyári (szintén start-stop-hoz való gyári), de szerintem már rég megadta volna magát, ha az állandó indítással terheltem volna rendszeresen 7 éve.

Engem az a papíron pár deci benzin megspórolása kúúúrvára hidegen hagy.

2017. márc. 23. 11:50
 27/31 A kérdező kommentje:
Köszi, én se használom soha.
2017. márc. 23. 12:17
 28/31 anonim ***** válasza:

"Szerinted az jó ha indítgatja egy nap 30x a motort?"

Egy rendesen megtervezett motornak ettol semmi baja nem lesz."

Közvetlenül nem is, de hosszútávon mindenképpen megrövidíti minden egyes alkatrész élettartamát. Minden egyes beindítás és leállítás hatalmas pofon és terhelés a motornak, valamint a körülötte lévő alkatrészeknek, míg az alapjáraton ketyegés gyakorlatilag 0, azaz nulla kopást jelent mindennek, főleg meleg motornál.

2017. márc. 23. 13:20
 29/31 anonim ***** válasza:

Na ja, tobb mint 17 eve tervezek belsoegesu motorokat,

Persze. Valoszinuleg akkor a gyakorikerdeseken irogatnal es foleg ilyen bicskanyitogato stilusban...

Hagyjad mar magad kisfiu! Menj vissza Playstationozni!

Ha akkora szakember lennel, akkor tenyeket irnal es mem altalanosagokat puffogtatnal...

Es amugy az autoszerelo MEG TUD JAVITANI egy kocsit, de egy mernok soha!!

2017. márc. 23. 14:31
 30/31 anonim ***** válasza:

"tenyeket irnal"

Tenyeket irtam.

Nem a mernok feladata megjavitani az autot, azert vannak az autoszerelok.

Viszont egy mernok barmikor bele tud tanulni az autoszerelesbe ha olyanja van, forditva viszont ez nem mukodik.

2017. márc. 23. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!