Miért jó, hogy az 1,4-es (vagy kisebb) kocsidra sportdobot raksz, és 40-nél olyan hangja van, hogy beszakad az ember dobhártyája?
:)
Nekem sincs sportdob a kocsimon, de tényleg szánalmas vagy kérdező. Az a legnagyobb problémád, hogy valaki, akinek csak 1.2-es autót fenntartani van pénze, csinosítja? Az nem zavar, amikor a 2.5-ös BMW-s "C" ökörállat túráztatja a Remus leghangosabb dobjával gépét egy lakótelepen este 9-kor? Persze, 2 liter alatt mindenki fogja be a pofáját, hagyja szétrohadni a verdáját, mert 2 liter alatt nem is autó. Így gondoltad kedves kérdező? Ennyire szánalmasnak még az E30-as (lassan haveromat) se láttam. Gondolkodj már el kicsit. Te pénzed bánja? Te autód? Be lehet csukni az ablakot, ha zavar a hangja, vagy ha késő van, ki kell hívni a rendőröket, azok majd lehalkíttatják. Nem kel itt szánalmaskodni, meg osztani az észt.
18:45: pontosabban: turbó, programozható versenyelektronika, sportkipufogó rendszer, kovácsolt hajtókar és dugattyú, erősített főtengely, könnyített lendkerék, erősített kuplung és még sorolhatnám. Ez mind benne is van, és nem, nem utcára készült, de utcán is használható, bár forgalmiba még az alap adatok szerepelnek. 1.4 igen de a 2 liter felettiek se jelentenek gondot sőőt. amúgy a kocsi órája 240 ig mér alapból és hosszú egyenesen valamivel sikerül az felé mennem. és a kocsi 9 et lepörgi (gyárilag asszem 7,5). És, hogy mér 1.4 mellett döntöttem? Pont az ilyenek miatt mint te, 1.4 ből nem sokat néznek ki az emberek és bátran kiállnak ellenem, hogy lenyomnak...szeretem a nagy koppanásokat =)
Ja és van hangja a kocsimnak, nem is pici, de csak magas fordulaton.
Úgy látom nagyon megoszlanak a vélemények.
Azért ne legyünk már vaskalaposak sem. Ha valakinek az tetszik, hogy egy kicsit jobban csühög a matíz, ám legyen. Nem mondom, hogy nekem tetszik ha zeng az utca, de néha hallani fület gyönyörködtető kisautókat. Én is kísérleteztem sportdobokkal és higgyétek el egészen más amikor a hulladékból összetákolt dobot felrakod és meghallgatod. Azt te csináltad, nem csak ráböktél a boltban, hogy a azt a szép nagy fényeset kérem felszerelni.
Mértékkel semmi sem árt senkinek!
Egyébkén engem ezerszer jobban bosszant a sok zöld csula a járdán meg az eldobált szemét mint a 3 óránként elbömbölő kicsi kocsik.
Aki meg összehasonlítja a ferrarist a matízossal, arról meg van a véleményem! A költségvetésük közt akad némi különbség, meg az egyik 3 műszakban dolgozik a másik nagy valószínűséggel sehogy!
20:28
Én már azthittem barátok vagyunk ='(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!