Milyen autót vegyen egy friss jogosítvánnyal rendelkező ember?
Most fogom letenni a jogsit nemsokára ...
Milyen autót érné megvenni?
2 autóban gondolkodtam az egyik Toyota corolla
a másik Nissan almera(sedan) ezek fogtak meg.
Bár egy hátsó kerék meghajtásos jobb lenne azt hallottam hogy nagyon jó vezetni(akár állatkodni is) persze nem ez az életcélom de azért kipróbálnám a driftet is:D
Mire kell a friss jogosítvánnyal rendelkező embernek az autó?
Ha csak neked kell hogy elmenj A-ból B-be akkor valami kicsi 10-15 éves autót, Fiat Seicento, Peugeot 106, Toyota Yaris.
Ha már 2-nél több termetes embert és sok csomagot is rendszeresen szeretnél szállítani akkor szóba jöhetnek olyan autók is mint amiket említettél a kérdésben, más különben nincs értelmük egy kezdőnek.
Ha meg sok cucc kell és ember is el kell hogy férjen akkor kombi vagy egyterű járgányok.
Hátsókerekes autó közlekedésre nemcsak hogy felesleges, de valószínűleg még több baj is lesz vele mint egy első-kerekessel.
3 válaszolóval értek egyet
300 000 ért néztem a nissant
csak az a problem hogy ha nem tudom elromlik akkor menyire könnyű szerezni alkatrész és menyibe kerül ha rendelni kell
az a gond hogy nekem ugy néz ki hogy olyan munkám lesz ahol embereket kell szállítani
Idén nem mehettem mert nem volt jogosítványom...
:( pedig nagyon jó munka hely volt ... :S
A Nissan nagyon jó autó, de az alkatrészek hozzá nagyon drágák. Én a helyedben, egy ismerős autószerelővel konzultálnék, aki tájékozott az alkatrészárak és az autók tekintetében, ő tudna igazán segíteni neked.
És nem mellesleg, mielőtt megveszed az öreg autót, nézesd át vele. Esetleg ajánlhatok szerelőt neked, ha pesti vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!