Miért jó, hogy az 1,4-es (vagy kisebb) kocsidra sportdobot raksz, és 40-nél olyan hangja van, hogy beszakad az ember dobhártyája?
01:51
Látszik, hogy te nagyon menő ember vagy az 1,4-es versenyautóddal.
Elárulom, hogy a kipufogótól nem lesz erősebb, és nincs olyan Audi vagy BMW ami ne hagyna le téged! (tudod ők 1,6 benzinnél kezdik)
200-al mész az 1,4-es (Renault / VW esetleg?) versenygépeddel. Aha, persze.
Énis múltkor majdnem mentem 300-at a Trabimmal, de 297-nél elfogyott az út, meg a 6. henger sajnos kihagyott :(
200-nál mennyit pörgött amúgy 8-9-et?:D
Már leírta, hogy miért zavarja nem?!
Hülyék vagytok!
Én is utálom, mikor a Swiftesek (tudom, mindenki ezzel jön, de nem véletlenül) rohadt nagy hanggal ott mutogatják magukat, holott a SZART SE ÉRDEKLI az az egyliteres fos!!
RÜHELLEM AZ ILYENEKET!!!
Lehagyhatja az 1,4-es autóval a BMW-t vagy a tökömtudja mit, ha olyan átalakításokat kapott az az autó. De ha valakinek van pénze meg szakértelme egy olyan autót összehozni, nem hiszem, hogy egy 1,4-es elsőkerékhajtásos kocsiból fog ő sportgépet csinálni. De ez csak a véleményem volt, bár kíváncsi lennék milyen autó, meg milyen módosításokon esett át.
Amúgy nem ez zavar legjobban, csak tegnap, amikor a kérdést kiírtam, hazafelé jövet a lámpánál elindult mellettem egy autó és NEM 200-al ment, hanem 1-esben éppen indult, és már olyan kibas.zott hangos volt, gondoltam megkérdezem, hátha megérteti velem valaki, miért jó ez. Nem hiszem, hogy az "úgyis nekem van igazam" helyzet lenne, mert nyitott vagyok más álláspontjára is, ezért írtam ki a kérdést, hátha valaki meggyőz engem. Ha "úgyis nekem van igazam"-szitu lenne, rákérdeztem volna? Amúgy meg ha nyilvánosan csinálsz bármit is, előfordulhat, hogy más emberek rákérdeznek a miértjére. Mivel kultúrában élünk (?), gondoltam egy ilyet azért megkérdezhetek, és hozzászólhatok a saját véleményemmel. Nem vagyok mindenlébenkanál, és nem szólok bele más magánügyeibe, de ha valaki 170 decibellel teker végig egy utcán, azt úgy gondolom, nem csak őt érinti.
12:10 vagyok
Én is megértem a kérdezőt, és én is rohadtul utálom az ilyen botokat :S
Amúyg 1.4 elsőkerekes 1.6 Audi/BMW ellen max akkor lenne esélye, ha:
turbós vagy chiptuningos lenne és a kasztni totál ki lenne könnyítve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!