Alap szituáció: Megyünk az autópályán a belső sávban, utolérünk egy előző kocsisort. Halad a sor 120km/h-val. Előttünk kocsi sor mellettünk kocsi/kamion sor. Jön az Audis kolléga és el kezd villogtatni, hogy menjünk féére. Kérdem én, az ilyen mit vár? A szallag korlátra vagy a kamion alá menjek be, mert ő jön? (egyébként mindegy milyen márkát írok csak tegnap épp egy audi csinálta ezt) Mi értelme van ennek? Aki ilyeneket csinál az árulja már el nekem legyen oly nedves.
Ködlámpa felkapcs, bal lábbal féklámpa megvillant. Ha nem elég, akkor folyamatosan fékpedál épp csak érintés, hogy nem kopjon a fék, de a féklámpa azért működjön... ha ezt megszokta akkor egy kicsi fékezés, ezt általában már értik.
Ha ezt sem, akkor folyamatos hátsó ablakmosó.
Ha 3 km hosszú a kamionsor, akkor kénytelen lesz addig elviselni, hogy mások is autóznak rajta kívül.
Ha elég sokáig maga mögött tudja az ember tartani, sikerülhet bevinni egy telepített szupertraffi alá, ami talán már a követési távolságot is nézi.
2017. márc. 6. 11:26
12/28 anonim válasza:
9#-es!
Te is önkéntes rendőr vagy?
Aludj tovább 110-el a belsőben!
2017. márc. 6. 11:27
13/28 Beviz Elek válasza:
Nem lehet hogy volt előtted hely, de te biztonságos követési távolság érdekében 3 kamionnak hagytál helyet magad előtt? Csak mert nekem nem igazán villognak ha nincs előttem hova menniük. Nem mondanám hogy sosem fordult elő, de tényleg ritka, annyira pedig főleg nem okoztak törést a gyenge lelki világomban hogy ide jöjjek kisírni magam.
Ne aggódj, ha lenne hely előtted de te szépen lemaradva követnéd a többit, én is villognék ;)
2017. márc. 6. 11:28
14/28 Beviz Elek válasza:
Én meg felkapcsolom a reflektort és majd otthon csodálkozhatsz hogy mitől olvadt le a lökösöd :D
2017. márc. 6. 11:38
15/28 anonim válasza:
"Ha tömör kocsisor meg nagy forgalom van, akkor nem szóltam. " <---mintha ezzel kezdte volna..
2017. márc. 6. 11:52
16/28 Beviz Elek válasza:
Csak nem mindenkinek jelenti ugyanazt a tömött kocsisor...
Volt egy fószer aki itt sírdogált hogy a kamionok ledudálják/villogják az M0-son, veszélyesnek érzi tartani az ők 90-es tempóját és minden kamionos mekkora gyilkos. Szerintem meg az a gyilkos aki ennyire szerencsétlen és az oktató+vizsgaviztos akik hozzájárultam hogy jogosítványa legyen.
Szóval ebből kiindulva nem tudni hogy mennyi hely volt a kérdező előtt, mi az a tömött kocsisor. Bár... az hogy rávillogtak és idejön sírni, elég sok dolgot elárul...
2017. márc. 6. 12:03
17/28 anonim válasza:
Én is rengeteg ilyen "audival" találkozok, pedig nem sokat autópályázok. Ilyenkor két dolgot szoktam csinálni, ködlámpa+ablakmosó kombó. Ugyanúgy villogni fog tovább de hátrébb megy meg legalább neki is legyen rossz.
2017. márc. 6. 12:11
18/28 anonim válasza:
Szokásos agyatlan magyar paraszt a hiteles szarjaval. Múltkor dettó ez a szituáció,110 megengedettnêl nulláson előzöm a kamiont 110 -115 el kb még egy pár másodperc kellett volna és visszamegyek a külsőbe amint megelőztem,(nem akartam a belsőbe maradni)Jön a foswagennyes birka,a szar játékautójával eszeveszett villantással mintha nem látná h a hídon áll fent a rendőr és trafiznak. Lehúzódtam a kamion elé miután megelőztem,menjél gyökér fizess. Jót röhögtem rajta.. Akinek nem tetszik h valaki a megengedettel halad az fizesse ki az illető helyett a csekket és akkor nincsen semmi baj. Nem fogok azért 130 cal versenyt menni a sarga csekkért h a hiteles barom ájudis meg foswagenes (vagy akárki) "haladjon". Mert ezek tipikusan azok a gyökerek akik akkor is előzni akarnak ha 200 zal mész előtte csak azért h előrébb baxa az anyját 2 autóval. Aztán lehet mocskolni szokás szerint primitív magyar módra a rendőrt mert végzi a munkáját és megbünteti a gyökér száguldozót .. A fékezgetést viszont maximálisan elítélem és az összesnek átvágnám a torkát aki pályàn ezzel játszik .Ne ezen múljon már egy ember élete..
2017. márc. 6. 15:10
19/28 anonim válasza:
Egyébként vicc h múltkor egy német rendszámos porsche jött hátul,teljesen türelmesen kivárta még véget ér a kamionok előzése aztán ment tovabb a sajat tempójában. A magyar foswsgenes ájudis kommersz hulladékosnak meg már idegrángása van a bajuszkapcsolón ha nem tud 110 helyett 120 al "repeszteni" a szarjával..
2017. márc. 6. 15:16
20/28 anonim válasza:
azért az Audit és a VW-t nem mondanám szarnak,de nyilván neked suzukid van :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!