Miért villogtat?
ha fékezni nem is fékez az ember, csak ahogy itt írták korábban, lámpavillanásik hozzáérni a fékhez az azért biztonságosabb. rendesen lassítani ekkora tempónál már kb. pont annyi ész kell, mint villogtatni. aztán ha belédjön, bizonygasd, hogy szükséges volt a fékezés, és csak neki nem volt meg a követési távolság.
múltkor nekem volt hasonló, bár az városban 50-el, mégis majdnem megvolt a gáz.
indiánasszony jött mögöttem 3-as bmwvel, szerintem kevesebb, mint 1 méterre jó hosszan. zebrához értem, volt gyalogos, én pedig elkezdtem lassítani, közben figyeltem a tükörben az arcát meg a reakcióját...beszart rendesen, satufék :D
céges autóval voltam, agyonbiztosítva, ebben a szituációban ha belém jön, fizethet, az se baj, ha megsérül, az ilyen megérdemli, na de az biztos, hogy mégsem próbálkozok én ilyesmivel legközelebb, inkább időben rányomok a fékre, hogy világítson a féklámpa, az is bőven elég figyelmeztetés.
Egyeseknek nehéz a felfogása.
Továbbra is erről a helyzetről van szó:
"Előttünk kocsi sor mellettünk kocsi/kamion sor."
"Továbbra is erről a helyzetről van szó:
"Előttünk kocsi sor mellettünk kocsi/kamion sor." "
Ha felgyorsítana addig 110-ről mondjuk 130-ra akkor nem alakulnának ki ekkora sorok. Nem hiába van a kamionnal előzni tilos,majdnem ugyanaz csak az durvább eset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!