Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 B7-et tervezek venni...

Audi A4 B7-et tervezek venni melyik dízel motorral ajánljátok?

Figyelt kérdés
Néztem belőlük már 2.7/3.0 V6 Tdi t és 2.0 PD Tdi t. Melyiket lenne érdemes választani amivel nem szívom meg nagyon ? Milyen árba lehet kapni a normális állapotúakat?

ma 08:36
 1/3 anonim ***** válasza:

"Melyiket lenne érdemes választani amivel nem szívom meg nagyon ?"

Német gyártmányú autóban olyat nem fogsz találni. Ha nem szeretsz szívni mért nem valami normálisat veszel? Németek azért lettek olyan nagy márkák mert jók voltak. Mára annyira elsilányultak hogy gyakorlatilag mind egy ipari hulladék. És még mindig vannak akik megveszik a név miatt, mert régen nagy nevek voltak. Audi, BMW, Opel wow! És ezek az emberek nem nézik most milyenek, csak legyen rajta a logó. Legalább neked legyen már több eszed!

ma 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindegyik jó amelyikre vigyáztak, az 1.9 stabil ellenben nagyon nem illik bele, 2.0pdtdi dpf nélküli korai változatai is jók, de a többi 2.0pd se olyan vészes mint mondják, a 2.7/3.0tdi-k mind qrva jók. Nekem 1.9pdtdi volt, soha semmi baja, de mint írtam nem illik bele, harmat gyenge, mégegyszer ilyen autót kéne vegyek és dízelt akkor 2.0pd 170le.
ma 11:00
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 egy kérdés ezeknek a 2.7/3.0 Tdi knek már hátul van a vezérlésük?
ma 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!