Miért villogtat?
Figyelt kérdés
Alap szituáció: Megyünk az autópályán a belső sávban, utolérünk egy előző kocsisort. Halad a sor 120km/h-val. Előttünk kocsi sor mellettünk kocsi/kamion sor. Jön az Audis kolléga és el kezd villogtatni, hogy menjünk féére. Kérdem én, az ilyen mit vár? A szallag korlátra vagy a kamion alá menjek be, mert ő jön? (egyébként mindegy milyen márkát írok csak tegnap épp egy audi csinálta ezt) Mi értelme van ennek? Aki ilyeneket csinál az árulja már el nekem legyen oly nedves.2017. márc. 6. 10:06
1/28 anonim válasza:
Mert egy türelmetlen paraszt az ilyen. Nem érdekli h nem tudsz épp lemenni. Neki nem számít ha beledöglesz se csak takarodj előle. De am szimplán hülye az ilyen. Nem képes kilátni a saját buta világából.
2/28 anonim válasza:
Mert nem lát tovább az orra hegyénél.
Ilyenkor ezeket szoktam csinálni:
- Folyamatosan lassítok motorfékkel, amíg villogtat.
- Kirakom neki a ködlámpát, nézegesse.
- Lehúzodok jobbra, majd beállok mögé és villogtatok.
Amúgy nem csak audisták csinálják ezt, láttam már fordost, volvóst is.
3/28 anonim válasza:
nagyon sietős neki,látja hogy te egy gyengébb teljesítményű kocsival vagy a pályán és ha esetleg van alkalmad akkor engedd őt egyel előrébb. Ez ugye annyiból szívás az egész hogy a kamionok mennek 90-el ha sok kamion megy 90 el akkor ugye az annál gyorsabban haladó 110-el előzi ugye nem fog gyorsítani mert ő valami oknál ezt a sebességet választotta meg,ami szerintem teljesen szabályos csak kialakul egy hosszú kocsisor ugye ott van a másik fél aki óra szerint ~140el megy(GPS 130) neki meg kellemetlen a valós 105km/h -s sebesség.El kell engedni..had menjen...igazából szerintem aki csak 110-el megy és nem is akar többel menni az minél előbb engedje el azokat a kocsikat akik mennének 130-cal.Persze ha te is csak rá vagy kényszerülve a 110-re akkor nyílván nem engeded el,akkor meg ez van.Nálam is szoktak lenni ezek ,hogy megy a kocsisor...megyünk 120al...beér egy BMW 3-as és már nagyon látszik rajt hogy sürgősen menni akarna,villogtatni nem szoktak (talán Audi miatt?) de amint van esélyem menni a 3as bmw egyre kisebb lesz a visszapillantó tükörben :)
4/28 A kérdező kommentje:
Persze, márka független, nekem is csinálták már seátosok volvósok, minden. Egy satu 100-tól hirtelen tudta, hogy hol a helye... egy kamionnyi távolságot tartott utána, meg elég bátortalanul előzőtt meg amikor félre húzottam. Amúgy igen, ha meg utolérem jön a villogatás, bal index, duda kombó.
2017. márc. 6. 10:21
5/28 A kérdező kommentje:
Persze, ő akar menni meg értem, félre is húzódok, amint tudok, de azért mert ő mittom én milyen kocsival van, nem fogom magam "megöletni"
2017. márc. 6. 10:23
6/28 anonim válasza:
"nem fogom magam "megöletni" " Pedig az ilyen 100-ról satufékezéssel közel jársz hozzá...
7/28 A kérdező kommentje:
120-ról 100... Nincs az Audin fék?
2017. márc. 6. 10:36
8/28 anonim válasza:
de nyílván van de ha csak egy pillanatra is elveszi valami a figyelmét az audisnak már megtörténhet a baj és nem csak neked és neki hanem sok ártatlan is belekerülhet ebbe.Szóval csak ésszel azért...
9/28 anonim válasza:
Legközelebb: működtesd az ablakmosódat!
A siker garantált,úgy lefog szakadni rólad hogy öröm lesz nézni!
Én is így szopatom ezeket a retardált majmokat.
10/28 anonim válasza:
Igazából ez nem neked szól.
Azt mondjuk nem értem, miért kell a belsőben 120-al aludni. Ha tömör kocsisor meg nagy forgalom van, akkor nem szóltam.
Az önkéntes rendőrösködéssel meg állj le!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!