Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E30 első autónak?

BMW E30 első autónak?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja szemezgetek az autók között. Az E30-ast találtam a számomra legjobbnak. 18 nyarán lenne esedékes a vásárlás tehát kb másfél év múlva. A keret 1 millió és 1 millió 200 ezer között lenne rá. Ahogy néztem ezért az árért elég szépeket lehet találni és ahogy veszem észre már egyre jobban megy fel az áruk. Másfél év múlva szerintetek érezhetően drágábbak lesznek vagy csak néhány tizessel lesz nagyobb az átlagár? Személyes tapasztalatokra is kíváncsi lennék miket kell tudni erről a típusról stb... Mielőtt még írnád hogy sok lesz a benzin, nem a világot szeretném vele körbeutazni. Ami még fontos hogy gyári állapotúak érdekelnének elsősorban. Nem a tesco parkolóban driftelős suttyó típus vagyok meg aki feltesz egy sportlégszűrőt és egy hoonigan matricát az autóra azt +50 ló.

2017. márc. 5. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az M40 motort kerülni kell, ezzel a kínálat nagy része ki is esik (87 utáni 316i és 318i). Vagy ha ilyet választasz, akkor fel kell készülni lelkileg a vezérműtengelyek, himbák, hidrotőkék cseréjére, ami százezer feletti mutatvány. A négy hengeresek getrag váltója sem örök életű, a differenciálművek is hajlamosak búgni, ha megkoptak. Nem rossz autók ezek, csak hát 30 év és sok mostoha körülmények közt megtett km megteheti a hatását. Nem tudom, 1-1,2M körül miket adnak most. Lehet, hogy azok még jók.

A jó motorok a 18is-ek és a hat hengeresek. A rozsdára oda kell figyelni, mára nagyon hervadnak. Ha mindennapos használatra szánod, akkor alapos korrózióvédelemre lesz szükséged. Sajnos a kínálat szűkös, az árak nagyon elszálltak.

Amúgy ha szeretsz vezetni, akkor szerelem lesz, egy élmény vele minden méter. Én évekkel ezelőtt lecseréltem E36-ra, de vezetési élmény szempontjából szerintem jobb volt az előd.

2017. márc. 5. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy 30 éves kocsiért pofátlanság 1 millát elkérni.
2017. márc. 5. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Pofátlanság vagy sem, ennél még többet ér egy nagy motor szép állapotban. Ahogy idősödnek és ritkábbak lesznek az autók, úgy megy fel az áruk is.
2017. márc. 6. 06:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem 316-ból, 318-ból ezen az áron már szépeket kapni.

Azért gondolom, mert van egy ismerősöm, akinek a fia árult egyet kb. fél-1 éve, hogy pontosan mennyiért, nem tudom, de misi alatt volt. Hogy eladta-e, passz. De szép darab volt, arra emlékszem.

323, 325 normális már 1,5 mFt alatt szerintem nincs.

2017. márc. 6. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!