Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak egy Daewoo Matiz?

Első autónak egy Daewoo Matiz?

Figyelt kérdés

[link]

például ő milyen lenne első autónak? 20 éves lány vagyok, heti 1-2szer használnám,általában én és a párom (vagy csak én) utaznék benne,néha rövidebb távra (be a megyeszékhelyre 13 km,aztán haza 13, néha a párom apukájához 150 km,aztán másnap,harmadnap vissza)

Elég magas vagyok (184 cm) az akadály?

Egyelőre 700 ezer forint megtakarításom van..

2017. febr. 27. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Erra a célra tökéletes. A 184 centi nem extrém, de azért érdemes kipróbálni, hogy férsz el benne.
2017. febr. 27. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, bár lehet, hogy találnál olcsóbban is.

A km valószínűleg vissza van tekerve, mivel nepper árulja.

Ha sokat mész autópályán, akkor egy nagyobb motorral jobban járnál.

2017. febr. 27. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
2017. febr. 27. 12:22
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 köszi :) De azért tudnak rám furán nézni,mégis csak nő vagyok. De nyilván nem extrém.

#2 Neked is köszönöm,valószínűleg inkább magánszemélytől vennék(/veszek) autót,ezt csak úgy szemléltetésként linkeltem be

#3 köszönöm a linket,olvasom :)

2017. febr. 27. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy autósofőrként nem extrém, hiszen az autókat nem csak nőknek gyártják.
2017. febr. 27. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Helyedben nem venném meg. Inkább Suzuki Swift. 800-900 ezer körül már találsz jót. Viszonylag nagyobb, legalábbis a beltér biztosan tágasabb. Ülj bele, próbáld ki.

Swift 93 lóerős, ez 52. Nem mindegy. 150 km-es utaknál pedig elvárható a több lóerő. A Daewoo amúgy se egy megbízható márka, és a km óra állása is gyanúsan kevés.

2017. febr. 27. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Swiftnél pedig a pontosítás kedvéért: a 2005-2008 közötti modellekre gondolok.
2017. febr. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!