Első autónak egy Daewoo Matiz?
például ő milyen lenne első autónak? 20 éves lány vagyok, heti 1-2szer használnám,általában én és a párom (vagy csak én) utaznék benne,néha rövidebb távra (be a megyeszékhelyre 13 km,aztán haza 13, néha a párom apukájához 150 km,aztán másnap,harmadnap vissza)
Elég magas vagyok (184 cm) az akadály?
Egyelőre 700 ezer forint megtakarításom van..
Teljesen jó, bár lehet, hogy találnál olcsóbban is.
A km valószínűleg vissza van tekerve, mivel nepper árulja.
Ha sokat mész autópályán, akkor egy nagyobb motorral jobban járnál.
#1 köszi :) De azért tudnak rám furán nézni,mégis csak nő vagyok. De nyilván nem extrém.
#2 Neked is köszönöm,valószínűleg inkább magánszemélytől vennék(/veszek) autót,ezt csak úgy szemléltetésként linkeltem be
#3 köszönöm a linket,olvasom :)
Helyedben nem venném meg. Inkább Suzuki Swift. 800-900 ezer körül már találsz jót. Viszonylag nagyobb, legalábbis a beltér biztosan tágasabb. Ülj bele, próbáld ki.
Swift 93 lóerős, ez 52. Nem mindegy. 150 km-es utaknál pedig elvárható a több lóerő. A Daewoo amúgy se egy megbízható márka, és a km óra állása is gyanúsan kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!