Hogy lehetett volna megelőzni a gumi egyenletlen kopását?
Iszonyatosan dühös vagyok, mert októberben vettem új gumikat, nem is gagyit.
Direkt elvittem futóműállításra a kocsit, nem egy sufniba, rendesen "gépekre kötve" megcsinálták.
Utána volt egy futóműfelújítás, vagy 100 ezer forintért, az anyám kínja is ki lett rajta cserélve.
Utána még egy futóműállítás.
A kocsi nem húzott se jobbra, se balra, többszörös is ellenőriztem a hónapok alatt.
(korábban szar gumik voltak, egyenletlenül koptak, és húzott is jobbra elég szépen)
Ellenőrizgettem kézzel is, hogy nem kopik e egyenletlenül, és ma feltűnt,hogy r****tul kopik belül.Még nem kell kukába dobni, de szépen elment a belső fele.
A gumikban van durván 4 ezer km, és nagyon mérges vagyok, mert úgy érzem mindent megtettem,hogy ez ne történjen meg. (a családban volt már rá példa, és más hibájából tanultam -volna-.)
Jobbról valamikor kapott a kocsi (nem nálam) és bár csak a hegesztés tanúskodik róla, de gondolom ez örökre gallyra vágta a futóművet.
Viszont ez akkor is abszurd, olyan hirtelen megette a belső felét ez a "fötalcsika", és semmi nem utalt rá,hogy baj lesz belőle, 90-es tempónál is elengedett kormánnyal végig megy egyenesen a kocsi, annyira nem értem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!