Nyáron járhatok-e téli gumival?
Én 4 éve csak téli gumival járok, még is kibír 50-60 ezer kilométert egy szett. A fogyasztás pár dl-el több, de a 2*5000-res szerelést megspórolom egy évben + a ráfordított időt.
Ha 2 szettem lenne előbb elöregednének a gumik, minthogy elhasználnám őket. Évi 10-15 ezres futásra ez így bevált nekem.
Lehet legközelebb négy évszakosat teszek fel.
3-mas
Persze, ha nyári lett volna, akkor PONT megtudtál volna állni, na persze :)) Olyan nincs, hogy valakit megbüntessenek amiatt, mert télivel megy nyáron, ugyanis semmilyen szabály nincs erre.
szabad használni de nem ajánlott
sokkal nagyobb a fékútja a téliguminak, mint a nyárinak
casco se fog fizetni annyit, mint ha nyári gumival történt volna a baleset ( benn a van a szerződésben, h évszaknak nem megfelelő gumi)
többet fogyaszt
#2! ha már 2*5000 szerelést felhozod, nem lenne olcsóbb kb 15e-ért venni egy szett lemezfelnit?
"Olyan nincs, hogy valakit megbüntessenek amiatt, mert télivel megy nyáron, ugyanis semmilyen szabály nincs erre."
Ha telen pl elkapnak egy balesetben, hogy nyari gumid volt, kezdheted a perkalast, holott a teli gumi sem kotelezo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!