0km-es új autókat, télen téli, nyáron nyári gumikkal adja át az autószalon?
Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 18:04
1/15 Tomcatters válasza:
Nem feltetlenul. Attol fugg, de telen teli akciok vannak, nyaron nyari akciok. Adnak ilyen idiota neveket pl, hogy winter edition azt adnak hozza akciosan teligumit holancot jegkaparot.... stb erdemes azt venni, nyaron meg mittom en Ocean edition Summer route ezeket most csak kitalaltam azokhoz pl akciosan adnak klimat napfenytetot.... stb
2/15 anonim válasza:
Nem biztos. Első szerelésként sokszor használnak négyévszakosat, mert azzal nincs gond. A gumikat nem a kereskedő szereli fel, a gyárban kerülnek az autókra és négyévszakosok esetén csak egyfélét kell raktározni-rendelni egy méretből, sokkal egyszerűbb az élet. De vannak szalonok, ahol szoktak lenni ilyen akciók, jellemzően téli gumikkal.
3/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a gyár télen is felrakhatja a nyári gumit az autóra? Vagy ez teljesen ki van zárva, mert vagy télit vagy 4 évszakosat rak rá? A gyárnak meddig tart a tél?
2017. febr. 10. 18:29
4/15 Donald J. Trump válasza:
Nem láttam még téli gumival szerelt gyári autót - általában nyári vagy négyévszakos kerül rájuk. Amúgyis elég bonyolult lenne kilogisztikázni, hogy mondjuk a január 15.-én legördült autó mondjuk ideér-e a vevőhöz március 15. előtt. Ha raknak rá télit (pl. a fentebb említett akciók keretében), az általában a nullrevíziókor a szalon gondja.
5/15 Tomcatters válasza:
Attol fugg, h mivel kered en anno neten rendeztem, felmesz egy oldalra es kivalasztod a szint kasztni, karpit, felszereltseg, felnik ..... stb de ha mar veszel uj autot , rendelsz hozza 4 nyarit 4 telit, mert az kell amugyis nyilvan telen a telit teteted, meg azt teszik fel
6/15 anonim válasza:
Én a legutóbbi autómat télen vásároltam, és így ezáltal téli gumival lett felszerelve, viszont kaptam hozzá egy garnitúra nyári gumit is. Bár mondjuk elég sok extrát kértem, és 16" -os gumi helyett is 17"-et. Lehet ez is közre játszott hogy miért leptek meg vele.
7/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt választható opció a felni és a gumi. A kereskedés pedig nem tudja megmondani, hogy milyen gumival érkezik majd az autó.
2017. febr. 10. 18:55
8/15 A kérdező kommentje:
Egyébként az autó január elején lett legyártva, az átadás pedig márciusban várható. Szerintem ez még a téli időszak keretein belül van.
2017. febr. 10. 18:57
9/15 anonim válasza:
Ha rendeled az autót, mert nincs raktáron olyan, amilyen neked kell, akkor februárban téligumival fogod kapni. De ha már nyár óta ott áll a kereskedésben, akkor nyárigumival fogod kapni, mert az az alap az új autókon. Úgyhogy az új autóddal első utad vezethet a gumis műhelybe.
Korrektebb kereskedők csinálnak olyat is, hogy adnak egy garnitúra téli- vagy nyárigumit is az autóhoz, felnire szerelve. De ez nagyon ritka.
10/15 anonim válasza:
Mindig nyári, a téli szett opciós vagy akció keretein belül ingyen adják. 4 évszakos ezen az éghajlaton nem jellemző. Meg abban nincs üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!